Aký prehliadač používate vo svojich zariadeniach?
Aký prehliadač používate vo svojich PC/mobile či iných zariadeniach ? Používate len nejaké základné ? Chrome/Edge/Firefox alebo nejaké iné a prečo ? Je nejaký rýchlejší ? Má lepšie rozhranie a jednoduchšie používanie ? Je nejaký bezpečnejší zo zabudovanou ochranou pred vyskakovacími oknami či reklamami bez nutnosti platiť či sťahovať rozšírenia ?
Safari, Chrome a Edge
@anonym_autor safari
Brave, bez reklam
@crazy_cat_lady Ten vyzerá zaujímavo na pozeranie seriálov/filmov online zadarmo na stránkach, lebo tam je to asi najotravnejšie s reklamami čo furt vyskakujú keď chceš spustiť či dokonca zapauzovať. Určite vyskúšam.
Ja osobne používam prehliadač Microsoft Bing. Nie že by sa mi zdal najlepší, najrýchlejší alebo rozhraním najkrajší ,ale pre to že ma odmeňuje za to čo robím každý deň. Bing dáva body za prehliadanie na PC ale aj v mobile a kto dnes aspoň istý čas netrávi na PC alebo mobile prehliadaním rôznych stránok ? Za body sa potom dá získať poukážka v hodnote 20/50 eur do Alzy napríklad, alebo ich môžete vymeniť za peniaze a darovať pre rôzne medzinárodné či Slovenské charity na boj proti rakovine, deťom bez domova či zvieracie útulky či dokonca aj herné meny do hry ako Roblox či League of Legends.
Ak by mal niekto záujem o prehliadač pridávam aj referenčný odkaz - https://rewards.bing.com/welcome?rh=A3C7EF2C&re...
Tak ,ale možno je ešte nejaký lepší čo ponúka viac a je aj bezpečnejší či rýchlejší.
@crazy_cat_lady Ten vyzerá zaujímavo na pozeranie seriálov/filmov online zadarmo na stránkach, lebo tam je to asi najotravnejšie s reklamami čo furt vyskakujú keď chceš spustiť či dokonca zapauzovať. Určite vyskúšam.
Ja osobne používam prehliadač Microsoft Bing. Nie že by sa mi zdal najlepší, najrýchlejší alebo rozhraním najkrajší ,ale pre to že ma odmeňuje za to čo robím každý deň. Bing dáva body za prehliadanie na PC ale aj v mobile a kto dnes aspoň istý čas netrávi na PC alebo mobile prehliadaním rôznych stránok ? Za body sa potom dá získať poukážka v hodnote 20/50 eur do Alzy napríklad, alebo ich môžete vymeniť za peniaze a darovať pre rôzne medzinárodné či Slovenské charity na boj proti rakovine, deťom bez domova či zvieracie útulky či dokonca aj herné meny do hry ako Roblox či League of Legends.
Ak by mal niekto záujem o prehliadač pridávam aj referenčný odkaz - https://rewards.bing.com/welcome?rh=A3C7EF2C&re...
Tak ,ale možno je ešte nejaký lepší čo ponúka viac a je aj bezpečnejší či rýchlejší.
@anonym_autor Microsoft Bing nie je prehliadač webových stránok ale vyhľadávač, podobne ako Google a môžeš ich otvoriť v rôznych prehliadačoch, Chrome, Firefox, Edge, Safari...
Firefox s ublock origin addonom proti reklamám. Aj na Pc aj na mobile
Na pc firefox + ublock. A na telefone brave. Myslela som ze to je standart.
Obcas vidim cudzi telefon alebo pocitac a som prekvapena / zhrozena ze kolko reklam na internete je a aky je nepouzitelny. Nerozumiem ze ludia sa dobrovolne na to pozeraju....
Na pc firefox + ublock. A na telefone brave. Myslela som ze to je standart.
Obcas vidim cudzi telefon alebo pocitac a som prekvapena / zhrozena ze kolko reklam na internete je a aky je nepouzitelny. Nerozumiem ze ludia sa dobrovolne na to pozeraju....
A funguje to poriadne? Veľa stránok vie dnes detekovať že máš ad blocker a nepustia ťa ďalej kým ho nevypnes inak by predsa nemali vraj za čo fungovať.
A funguje to poriadne? Veľa stránok vie dnes detekovať že máš ad blocker a nepustia ťa ďalej kým ho nevypnes inak by predsa nemali vraj za čo fungovať.
@anonym_autor velmi malokedy sa stretnem s takou strankou ktora by ta nutila vypnut blokovac, ale ublock sa da kliknutim vypnut pre tu konkretnu stranku takze no problem
@anonym_autor Najviac sa mi osvedčil Brave na sledovanie filmov a seriálov. Neseká, nelaguje, nevyskakujú reklamy a nemrzne. Aj na mobile aj na PC. Ale na bežne surfovanie Chrome.
@anonym_autor Safari
@anonym_autor u mňa nie. A to ja som starý pirát, všetko pozerám výhradne online a tie stránky majú toľko reklám až strach. Všade okolo, pri zastavení / spustení videa, zmenení hlasitosti vyskakujú pop-upy. Raz za 5 rokov sa mi stane že stránka ma pošle do prdele, ale to je iba otázka času, kedy to niekto z ublocku opraví. Za 2 hoďky ma to v pohode pustí. V prípade potreby sa dá ublock vypnúť. Ale fakt sa mi toto stalo iba asi 2x v živote a aj to iba dočasne.
Ublock totižto nie je adblock, ale "blokátor obsahu". Takže neregistruje ako adblock. Ublock je jediný dôvod prečo som vôbec presedlala na firefox. Ja som vyrástla na chrome a aj mi najviac vyhovuje dizajnom a používaním, ale ublocku sa nepustím ani keby čo bolo. Kým bude podporovaný, dovtedy ho budem používať.
Firefox
Tak podľa toho čo som sa dočítal vyskúšam asi Brave na pozeranie seriálov a filmov. Vyskúšam ešte aj či ten Ublock sa nedá hodiť aj do Chromu ako rozšírenie, keďže v Chrome mám už všetko a Mozilla sa mi ani veľmi nepáči.
Zatiaľ tu však nikto nespomenul Operu GX a na tú mi hádže dosť často reklamu s tým prehliadačom má niekto skúsenosti ?
Ja mam Chrome, mobil aj notebook

Brave, bez reklam