icon

Aký prehliadač používate vo svojich zariadeniach?

Včera o 17:44

Aký prehliadač používate vo svojich PC/mobile či iných zariadeniach ? Používate len nejaké základné ? Chrome/Edge/Firefox alebo nejaké iné a prečo ? Je nejaký rýchlejší ? Má lepšie rozhranie a jednoduchšie používanie ? Je nejaký bezpečnejší zo zabudovanou ochranou pred vyskakovacími oknami či reklamami bez nutnosti platiť či sťahovať rozšírenia ?

crazy_cat_lady
Včera o 17:51

Brave, bez reklam

anonym_4de156
Včera o 17:54

Safari, Chrome a Edge

anonym_a2ef59
Včera o 18:00

@anonym_autor safari

autor
Odpoveď bola odstránená
anonym_9c02b1
Včera o 18:28
@anonym_autor
Odpoveď bola zmazaná

@anonym_autor Microsoft Bing nie je prehliadač webových stránok ale vyhľadávač, podobne ako Google a môžeš ich otvoriť v rôznych prehliadačoch, Chrome, Firefox, Edge, Safari...

dvadsatosem
Včera o 18:33

Firefox s ublock origin addonom proti reklamám. Aj na Pc aj na mobile

refly
Včera o 18:37

Na pc firefox + ublock. A na telefone brave. Myslela som ze to je standart.
Obcas vidim cudzi telefon alebo pocitac a som prekvapena / zhrozena ze kolko reklam na internete je a aky je nepouzitelny. Nerozumiem ze ludia sa dobrovolne na to pozeraju....

autor
Včera o 19:51
@refly

Na pc firefox + ublock. A na telefone brave. Myslela som ze to je standart.
Obcas vidim cudzi telefon alebo pocitac a som prekvapena / zhrozena ze kolko reklam na internete je a aky je nepouzitelny. Nerozumiem ze ludia sa dobrovolne na to pozeraju....

@dvadsatosem
@refly

A funguje to poriadne? Veľa stránok vie dnes detekovať že máš ad blocker a nepustia ťa ďalej kým ho nevypnes inak by predsa nemali vraj za čo fungovať.

dvadsatosem
Včera o 19:57
@anonym_autor

@dvadsatosem
@refly

A funguje to poriadne? Veľa stránok vie dnes detekovať že máš ad blocker a nepustia ťa ďalej kým ho nevypnes inak by predsa nemali vraj za čo fungovať.

@anonym_autor velmi malokedy sa stretnem s takou strankou ktora by ta nutila vypnut blokovac, ale ublock sa da kliknutim vypnut pre tu konkretnu stranku takze no problem

chrobak7
Včera o 20:24

@anonym_autor Najviac sa mi osvedčil Brave na sledovanie filmov a seriálov. Neseká, nelaguje, nevyskakujú reklamy a nemrzne. Aj na mobile aj na PC. Ale na bežne surfovanie Chrome.

sulavikova
Včera o 20:27

@anonym_autor Safari

refly
Včera o 20:43
@anonym_autor

@dvadsatosem
@refly

@anonym_autor u mňa nie. A to ja som starý pirát, všetko pozerám výhradne online a tie stránky majú toľko reklám až strach. Všade okolo, pri zastavení / spustení videa, zmenení hlasitosti vyskakujú pop-upy. Raz za 5 rokov sa mi stane že stránka ma pošle do prdele, ale to je iba otázka času, kedy to niekto z ublocku opraví. Za 2 hoďky ma to v pohode pustí. V prípade potreby sa dá ublock vypnúť. Ale fakt sa mi toto stalo iba asi 2x v živote a aj to iba dočasne.
Ublock totižto nie je adblock, ale "blokátor obsahu". Takže neregistruje ako adblock. Ublock je jediný dôvod prečo som vôbec presedlala na firefox. Ja som vyrástla na chrome a aj mi najviac vyhovuje dizajnom a používaním, ale ublocku sa nepustím ani keby čo bolo. Kým bude podporovaný, dovtedy ho budem používať.

anonym_30ab3c
Včera o 21:10

Firefox

autor
Včera o 22:10

Tak podľa toho čo som sa dočítal vyskúšam asi Brave na pozeranie seriálov a filmov. Vyskúšam ešte aj či ten Ublock sa nedá hodiť aj do Chromu ako rozšírenie, keďže v Chrome mám už všetko a Mozilla sa mi ani veľmi nepáči.

Zatiaľ tu však nikto nespomenul Operu GX a na tú mi hádže dosť často reklamu s tým prehliadačom má niekto skúsenosti ?

o__o
Včera o 22:23

Ja mam Chrome, mobil aj notebook