icon

Hodinky Samsung Galaxy Active 2 - problémy s pripojením

6. okt 2025

Ahojte.
Mám neskutočný problém s hodinkami Samsung Galaxy watch active 2, aplikáciou Galaxy Wearable a telefónom Xiaomi redmi note 12..
Odkedy som si ich kúpila (2022?) a nainštalovala aplikáciu mi stále vyskakuje, že sú odpojené aj keď stále je bluetooth zapnutý.. vibruje mi celá ruka najmä v noci to otravuje. Skúšala som rôzne veci ako znova nainštalovať, nechať zapnutú aplikáciu, reboot hodiniek, zapnúť všelijaké upozornenia, vyskakovanie na ploche a neviem čo všetko.. Vlastne sú tým pádom úplne nepoužiteľné (žiadne volania ani meranie krokov, spánku atď.)
Riešim to preto až teraz, lebo posledné dni tie hodinky vibruju z 24 h tak 23,5h.
Viete mi poradiť, čo skúsiť aby zostali pripojené k telefónu a tej aplikacii?

Ďakujem..

elenka.k
7. okt 2025

@anonym_autor fakt neviem, čím to bude, ale mne to tiež takto robilo, stále sa mi odpájala od mobilu, hlavne, ak som sadla do auta, čo som bola tiež pripnutá cez bluetooth, aj k slúchadlám som sa pripíjala ..., tiež ak som sa vzdialila od mobilu,
potom som dostala, nový telefón, teraz mi to ide super, proste má neodpája, ak aj áno, samo sa pripojí bez upozornenia. Ale ten starý telefón nebol starý, čo sa týka technológiou a tak.
Predtým som robila aj aktualizáciu hodiniek .... a možno som to nejako cez nastavenia spravila - myslím to odpájanie, lebo som vtedy všetko skúšala - aj v mobile ako v aplikácií, aj v hodinkách. Fakt, neviem, čím sa to spravilo.

Ozaj baby, taká rada: nezabudnúť sa odpojiť a odinštalovať zo starého mobilu hodinky, lebo sa s ťažkosťou pripojíte k novému mobilu.