icon

Je 4GB RAM a 60GB úložisko telefónu postačujúce?

7. dec 2025

Ahojte.
Stačí mi takýto telefón..ak chcem mať normálne pár tisíc obrázkov tam zopár videí..pár pesničiek nič iné...a nejaké appky ako whap FB insta a bežné mail telegram a pod..? Alebo bude pomaly a zahltiť sa hneď ?dik za info
Myslím že mala som 4gb poslednýkrát a 127gb vnútri to bolo fajn..ale teraz je dobrá akcia na tento typ..ja moc do mobilov nwvrazam peňazí tak na rok kúpim potom nový a rak...takže iPhony žiadny ani nič . Neviem poraďte zdatnejší diky

doriiis
7. dec 2025

60 GB mi príde malo. A 4gb jadro bude pomalé. Hľadala by som lepsi

danielad9
7. dec 2025

Išla by som do niečoho lepšieho. Nájdeš kopu lepších mobilov za rozumný peniaz. Navyše ak kupuješ každý rok nový tak nie je lepšie kúpiť niečo poriadnejšie na pár rokov? Veď takto minieš viac peňazí ako keby si si kúpila dobrý mobil za viac peňazí

janai1
7. dec 2025

a čo tak si kúpiť jeden poriadny a neriešiť každý rok nový telefón?
4gb je málo a 60 gb rovnako .. 98GB mám zaplnených ako nič

anonym_3ed876
7. dec 2025

@anonym_autor presne preto potrebuješ kúpiť o rok novy, lebo starý to uz nevie zvládnuť. Investuj do lepšieho telefonu, aspoň co ti vydrží 2 roky. Toto co si vybrala, to je lacná stará šunka.

haley7897
7. dec 2025

Pre mna by to bolo málo. Nájdeš aj lacné s lepšími parametrami

anonym_a26163
7. dec 2025

Pred 6,5 rokmi som kupoval telefón 4GB/64GB za 155€ vydržal mi 4,5 roka, potom som kúpil 12 GB/256 GB za 215€

V dnešnej dobe je 60GB málo, aplikácie sú náročnejšie a väčšie, ak si nemôžeš dovoliť nový, tak radšej pozri niečo použité na inzerát alebo v záložni.

autor
7. dec 2025
@haley7897

Pre mna by to bolo málo. Nájdeš aj lacné s lepšími parametrami

@doriiis
@anonym_a26163
@haley7897

Viete mi nejaký odporučiť Max do 100e ďakujem ? Aké parametre by mali byť lepšie ?.

Ja som predtým mala honor bol fajn celkom tak preto som chcel sa rovnaký teraz je naň super akcia fakt za pár wur

haley7897
7. dec 2025
@anonym_autor

@doriiis
@anonym_a26163
@haley7897

Viete mi nejaký odporučiť Max do 100e ďakujem ? Aké parametre by mali byť lepšie ?.

Ja som predtým mala honor bol fajn celkom tak preto som chcel sa rovnaký teraz je naň super akcia fakt za pár wur

@anonym_autor prenecham dievčatám, ja vôbec netuším čo a ake značky mate na slovensku na trhu. Ak by si vsak aj nenašla do 100e, určite ti odporúčam priplatit trochu naviac, aj keby si mala chvíľku posetrit a počkať.

slavomira236
7. dec 2025

@anonym_autor ja som teraz kupila redmi note 14 pro ma 256 pamat. Plus sa tam da dat pamatova karta

sevrin
7. dec 2025

RAM mám 12GB a miesto 264GB. Na dnešnú dobu to považujem za slušný štandard.

autor
7. dec 2025
@slavomira236

@anonym_autor ja som teraz kupila redmi note 14 pro ma 256 pamat. Plus sa tam da dat pamatova karta

@slavomira236 redmi nechcem to je snáď najhorší telefón na svete..honor je stokrát lepší...redmi mi mrzol nebolo má počuť keď som s niekým volala a chodili mi notifikácie ako reklama vkuse...

slavomira236
7. dec 2025
@anonym_autor

@slavomira236 redmi nechcem to je snáď najhorší telefón na svete..honor je stokrát lepší...redmi mi mrzol nebolo má počuť keď som s niekým volala a chodili mi notifikácie ako reklama vkuse...

@anonym_autor mam ho 2 tyzdne a nemrzne nic je rychly..mam este stary 8 cku 5 rocny a je ako novy a to som manom bola casto teraz ho dostala 8 rocna dcera

slavomira236
7. dec 2025
@anonym_autor

@anonym_autor reklamy sa daju blokovat .

unbeholfen
8. dec 2025

Že pár tisíc obrázkov 😂 ja už keď ich mám 50 tak triedim čo zmazať čo nechať. Najviac mám hudby v MP3 skonvertované do bitovej frekvencie 128kbp/s, zopár hier, len najnutnejšie aplikácie. Viac ako 10GB väčšinou nezaplním. Ale na tisíce obrázkov a keď sú obvykle v obrovských rozlíšeniach tak to bude zaberať miesto brutálne. A tie novšie typy fotia automaticky v takých rozlíšeniach že už sa ani nastaviť nedá aby fotili len nejaké VGA rozlíšenie. Ja si ich konvertujem po odfotení do takých menších pixelov. Na pozeranie cez display mobilu to stačí.