Je možné sledovať televíziu bez antény po zmenách?
Zeny poradte, ale polopate.. doma sledujeme TV len cez antenu. Na tento cas nam to stacilo,kedze tv doma velmi nepozerame, nanajvys dei nejake rozpravky rano cez vikend pripadne ide obcas len ako kulisa. Mali sme malicko programov, ale stacilo na ten ucel co sme potrebovali.. ale teraz od 1.1. idu zrusit vysielanie cez antenu aj joj a ine stanice.. rozmyslam nejaku nahradu, aspon na nejaky zakladny balik tv stanic.. viete poradit? Ide to aj bez toho aby som musela kupovat nejake masiny navyse?
pozri potom len základné balíky. ale potrebuješ napr. router a ten tiež čosi stojí.
my máme Slovanet napr.
Napr. LepšiaTV má balík TV mini a je tam markíza, joj, doma, dajte, wau, jednotka, dvojka a potrebuješ k tomu len net. Stojí 5.99. Teda ak máš TV, kde sa vieš pripojiť na net. Inak si myslím, že všade potrebuješ nejaké zariadenie. Ak sa nemýlim, tak aj k antiku.
@enmery
Nie je to vždy az také jednoduché ja som si dal našu lokalitu a chcú 23 euro plus 24 mesiacov viazanosť, preto máme satelitovu antenu na streche.plus simkart router
@enmery
Nie je to vždy az také jednoduché ja som si dal našu lokalitu a chcú 23 euro plus 24 mesiacov viazanosť, preto máme satelitovu antenu na streche.plus simkart router
@anonym_6dadf7 Ja to využívam v zahraničí a žiadnych 24 odo mňa nikdy nikto nechcel, ani viazanosť.🤷♀️
@anonym_6dadf7 Ja to využívam v zahraničí a žiadnych 24 odo mňa nikdy nikto nechcel, ani viazanosť.🤷♀️
@enmery
Ja nemám do čoho napojiť router
@anonym_6dadf7 Aký router?Asi obaja píšem úplne o iných veciach, prepáč.
@enmery
Tak načo sa napájas?
@anonym_autor https://www.plustelka.sk/objednavka-antena?mesi... skús toto
ak mas internet - co asi mate, tak je internetova telka Antik, ktora stoji zakladny balik tusim 7 euro a mozes sa cez smart TV na nu kdekolvek pripojit. Ja mam na nu dokonca pripojene 3 telky, kazdu v inej domacnosti.
Ak máte internet a tv kde si vieš stiahnut aplikácie, sledovanie.tv najlepšia z tých Internetových čo sme vyskúšali a je tam tuším skúšobná cena 10centov na mesiac
Za skylink platíme nejakých 8 eur, základný balík. Dá sa pripojiť aj cez internet na viac zariadení.
Ja mam skylink za 3,99 - na to, ze to vyuzivame minimalne je to dobra cena https://www.skylink.sk/livetv
@anonym_autor Pripojit k Tv internet a nainstalovat aplikaciu https://www.joj.sk/live/1-joj ... joj ide cez internet.
Som na tom rovnako. Keď pred rokmi zrušila markíza vysielanie cez anténu, až tak mi to nevadilo, ale keď už nebude ani joj... U nás je problém, že nemáme televízor, cez ktorý by sa dal pozerať napr. netflix, hoci v minulosti sa to dalo. Nový televízor určite kupovať nechceme.
Som na tom rovnako. Keď pred rokmi zrušila markíza vysielanie cez anténu, až tak mi to nevadilo, ale keď už nebude ani joj... U nás je problém, že nemáme televízor, cez ktorý by sa dal pozerať napr. netflix, hoci v minulosti sa to dalo. Nový televízor určite kupovať nechceme.
@jajanulienka Tak si kupte externy Android box,pokial ma TV HDMI vstup,tak nie je problem..
@jajanulienka no ved obavam sa ze toto je aj nasproblem. TV sme kupovali pred 10 rokmi cca a obavam sa ze nie su na nom az take moznosti ako na novsich.. a tiez kvoli tomu nejdeme kupovat novy televizor
@jajanulienka no ved obavam sa ze toto je aj nasproblem. TV sme kupovali pred 10 rokmi cca a obavam sa ze nie su na nom az take moznosti ako na novsich.. a tiez kvoli tomu nejdeme kupovat novy televizor
@anonym_autor Tak si kupte externy Android box,pokial ma TV HDMI vstup,tak nie je problem..

Napr. LepšiaTV má balík TV mini a je tam markíza, joj, doma, dajte, wau, jednotka, dvojka a potrebuješ k tomu len net. Stojí 5.99. Teda ak máš TV, kde sa vieš pripojiť na net. Inak si myslím, že všade potrebuješ nejaké zariadenie. Ak sa nemýlim, tak aj k antiku.