Koľko platíte mesačne za paušál O2?
Kolko platite mesacne?
@anonym_autor ja tiež 22 eur
12€, ale to len preto, že som si preniesla číslo do Telekomu a ponúkli mi zľavu 10€ ak ostanem.
5
Dobré lacné paušále máte. Radosť pýta dvacku za nekonečno. Vy máte nekonečno alebo omezené? Já nechápem teho Zdena. 30€ dáva mesačne na kredit lebo má 2 simkarty jedno Tesco Mobile a druhú Orange a na obe dáva po 15€. Však za 30 už aké peckové paušále sú ha né?
Manzel vela cestuje v rámci Slovenka. Mal radosť až celý jeden mesiac a musel ku zrušiť. Radosť je O2.. O2 sa chváli skvelým pokrytím … nakoľko manžel chodí do kadejakých “horných dolných” nikde nemal signál na volania, ani internet… také je to skvele pokrytie!!
Ja som sa to pýtal AI a tvrdí že pri cestovaní je problém lebo oni to 95% pokrytie myslia tak že v obývanej oblasti. Je to pravda z časti lebo v chotári nikto nebýva. Každý je v nejakej obci. A preto na streamovanie môžem počas cestovania zabudnút. A práve to by malo význam že keď sa nudím vo vlaku či autobuse tak pozerať. Také že stiahnem film a pozriem offline už nieje jednoduché keďže kvôli autorským právam už niesu k dispozícii stránky typu ulozto. Volakedy som si nasťahoval kopu filmov, švacol do telefónu a kukal som. Teraz mám Magio od kamoša zdarma ale prakticky ho neviem na cestách použiť. Tak tú simkartu radosť len dať do mobilného routeru a používať doma alebo čo.

22 €