Kto mi to volal z čísla 090899840?
090899840t... volalo aj vam?
Nevyzera to na automat, ani AI, co zasa smejdi chcu....?
No veď skúšajú. Vždy sa aspoň 3ja z 10tich chytia a to je už "biznis". Nedvíhať a mať uložené všetkých,od banky po doktora,cez obecný úrad 😏.
No veď skúšajú. Vždy sa aspoň 3ja z 10tich chytia a to je už "biznis". Nedvíhať a mať uložené všetkých,od banky po doktora,cez obecný úrad 😏.
@zuzanita1609, jasné. A potom zavola niekto z iného čísla a mentali nedvihaju, lebo medveď. Veď zdvihnem, počujem prvé tri slová v hatlavej anglictine, zložím, blokujem. Vôbec ma nezaujíma, kto to bol a čo chcel.
@zuzanita1609, jasné. A potom zavola niekto z iného čísla a mentali nedvihaju, lebo medveď. Veď zdvihnem, počujem prvé tri slová v hatlavej anglictine, zložím, blokujem. Vôbec ma nezaujíma, kto to bol a čo chcel.
@vroni Ešte stále funguje sms...keď niekto niečo súrne chce,nech píše (hold stará škola) 😁.
@vroni Ešte stále funguje sms...keď niekto niečo súrne chce,nech píše (hold stará škola) 😁.
@zuzanita1609, no jasné, už len sms-ku budem posielať. Takí polisi či nemocnica detto, aj úrady alebo nový zamestnávateľ sa "určite" bude namáhať vypisovať. To nemá nič so starou školou, to je chorý tik posledných rokov, nedvihat neznáme čísla. Ja chapem, že niekto nedviha, keď nemá čas, chuť alebo možnosť hovoriť. Ale tuto koninu s neznámymi číslami fakt nie.
@zuzanita1609, no jasné, už len sms-ku budem posielať. Takí polisi či nemocnica detto, aj úrady alebo nový zamestnávateľ sa "určite" bude namáhať vypisovať. To nemá nič so starou školou, to je chorý tik posledných rokov, nedvihat neznáme čísla. Ja chapem, že niekto nedviha, keď nemá čas, chuť alebo možnosť hovoriť. Ale tuto koninu s neznámymi číslami fakt nie.
@vroni všetky dôležité čísla sú uložené a tie ostatné nech volajú... naposledy bambusové ponožky,už sám tel.napíše,že volá "asi" spam 😏
@zuzanita1609 a potom sa ti nedovola kurier alebo ucitelka zo skoly... 🙄
@zuzanita1609 a potom sa ti nedovola kurier alebo ucitelka zo skoly... 🙄
@viestta keď očakávam kuriéra,on sám napíše najskôr sms, teeda aspoň tí známi,čo tu obehujú a zo škôlky/školy by mi nemali volať, keďže tam nemám nikoho blízkeho 😉... ale jasné že dvihnem aj neznáme,keď je čas a nálada.
@anonym_autor +421908228990 aj mne dnes, presne anglicky. Hneď som blokla
@viestta keď očakávam kuriéra,on sám napíše najskôr sms, teeda aspoň tí známi,čo tu obehujú a zo škôlky/školy by mi nemali volať, keďže tam nemám nikoho blízkeho 😉... ale jasné že dvihnem aj neznáme,keď je čas a nálada.
@zuzanita1609 ta skola bola nazorny priklad, moze ti volat muzov kolega, ze ho brala sanitka z fabriky. Ked zdvihnes obtazujuci telefonat, tak na mobile je take cervene "tlacitko". Staci ho pouzit.
@zuzanita1609 ta skola bola nazorny priklad, moze ti volat muzov kolega, ze ho brala sanitka z fabriky. Ked zdvihnes obtazujuci telefonat, tak na mobile je take cervene "tlacitko". Staci ho pouzit.
@viestta všetkých zamestnancov môjho chlapa mám uložených a nedajbože ak by niekde cestou v aute,nehoda tak by bolo pre mňa podstatnejšie,nech volá auto najskôr záchranný systém a až potom mňe,niekto...
@viestta všetkých zamestnancov môjho chlapa mám uložených a nedajbože ak by niekde cestou v aute,nehoda tak by bolo pre mňa podstatnejšie,nech volá auto najskôr záchranný systém a až potom mňe,niekto...
@zuzanita1609 no nic, pokusala som sa vysvetlit. Zbytocne
@zuzanita1609 no nic, pokusala som sa vysvetlit. Zbytocne
@viestta veď ja chápem,ale zasa sme to vzali obe, z extrému do extrému...
Blokovať čísla nemá význam, lebo šikovnejší podvodníci vedia sfalšovať číslo (slovenský operátori neblokujú spoofing) a zakaždým zavolajú z iného čísla, často si vyberajú aj čísla nejakej firmy. Takže si v skutočnosti zablokuješ niekoho celkom cudzieho.
Slovenské bambusové ponožky ti môžu volať len z predvoľby 0888 takže hneď vidíš a nedvihneš.
Môžeš si aj zakázať aby ti nevolali slovenský podnikatelia na stránke https://nevyziadanevolania.sk/
Stretol som sa s prípadom, na chodníku ležalo prikryté telo, policajt sa sťažoval kolegovi, že už trikrát volal jeho mame a nedvíha mu telefón.
Vraj sa potom o smrti syna dozvedela keď jej prišla faktúra za kremáciu.
Vybije sa dieťaťu telefón, alebo spadne mu na zem a rozbije sa, požičia si od spolužiaka/okoloidúceho a bude ti volať, ale nezodvihneš lebo to číslo nepoznáš a zablokuješ si ho 😨
Veď za 5 sekúnd by si zistila o čo ide či pokračuješ v hovore alebo zložíš.

Veď hoď to číslo do googla či nemá už nejaké recenzie