Ktorá sim karta na internet do tabletu je najlepšia?
Ahojte,prosím vás ktorá sim karta na kredit sa oplatí kúpiť do tabletu? Potrebujem prevažne na internet. 4-ku nechcem tej sa u nás na dedine nebude dariť. Ďakujem vám
Koľko GB plánuješ mesačne míňať? Čo budeš robiť na tablete, pozerať videá? Budeš s ním často cestovať?
@anonym_dafb0b ca 2 až 4 gb, žiadne videá len hra a messenger, ani cestovať nebude
Tak asi O2 voľnosť 5GB za 7€
@anonym_dafb0b niečo takéto som hľadala ďakujem
Tak asi O2 voľnosť 5GB za 7€
@anonym_dafb0b a prosím keďže sa v tom nevyznám to je na kredit?
@anonym_dafb0b a prosím keďže sa v tom nevyznám to je na kredit?
@anonym_autor všetko v tabuľke je na kredit
https://zive.aktuality.sk/clanok/lsHoAXg/zdrazo...
Teraz pozerám o2 ma platnosť mesiac, koľko ma orange? Mne ide o to aby som nemusela každý mesaic nabíjať kredit. Že príklad kúpim zajtra kredit budem používať a kredit nabijem až napriv januári
Všetko sú mesačné balíčky 30-31 dní a O2 má skrátený 4 týždňový 28 dňový balík
Kredit môžeš dobiť väčšou sumou a každý mesiac si to bude sťahovať nastavený balíček.
Teraz pozerám o2 ma platnosť mesiac, koľko ma orange? Mne ide o to aby som nemusela každý mesaic nabíjať kredit. Že príklad kúpim zajtra kredit budem používať a kredit nabijem až napriv januári
@anonym_autor ja som toto hľadala pred rokmi chalanovi dátovú kartu do hodiniek, kvôli gps.. jediná, čo sa nemusela dobíjať bola štvorka
@anonym_autor ja som toto hľadala pred rokmi chalanovi dátovú kartu do hodiniek, kvôli gps.. jediná, čo sa nemusela dobíjať bola štvorka
@vevebono 4ku nechcem riskovať lebo fakt na dedine nebude signál, to mám od viacerých 😪
Takže buď prima alebo o2
@vevebono 4ku nechcem riskovať lebo fakt na dedine nebude signál, to mám od viacerých 😪
Takže buď prima alebo o2
@anonym_autor pozri radosť... Je to O2 produkt https://www.radost.sk/?utm_source=google&utm_me... mala radosť 4gb mesačne, za 7e pri mesacnej platbe, ak zvolis ročnú tak 5e mesačne tjj. 60e ročne...
@anonym_autor pozri radosť... Je to O2 produkt https://www.radost.sk/?utm_source=google&utm_me... mala radosť 4gb mesačne, za 7e pri mesacnej platbe, ak zvolis ročnú tak 5e mesačne tjj. 60e ročne...
@zalka ďakujem pozriem
Pozor problém je to že také neni že mám napr. 5GB a budem to pomaličky míňať aj pol roka. Bohužial je to obmedzené na mesiac, takže nesporebované prepadne a internet sa deaktivuje. Zase si treba znovu zakúpiť ten dátový balík.
Pozor problém je to že také neni že mám napr. 5GB a budem to pomaličky míňať aj pol roka. Bohužial je to obmedzené na mesiac, takže nesporebované prepadne a internet sa deaktivuje. Zase si treba znovu zakúpiť ten dátový balík.
@unbeholfen jaj tak to potom sa neoplatí ani jeden
@anonym_autor tak potom ho používaj len na WiFi doma
@anonym_autor tak potom ho používaj len na WiFi doma
@anonym_dafb0b wifi nemam a ten sa mi tiež neoplatí
@anonym_autor jediné dáta čo poznám, že je určený ročný balík 64 GB a čerpe sa ročne, je len balík orange pre seniorov zadarmo čo získali po školeniach digitálny seniori.
@anonym_dafb0b wifi nemam a ten sa mi tiež neoplatí
@anonym_autor ak bývaš v bytovke dohodni sa zo susedmi za malý poplatok nech ti dajú heslo na ich WiFi
poznám seniorku ktorá si tak za 2€ platí internet do tabletu od susedov
@anonym_autor ak bývaš v bytovke dohodni sa zo susedmi za malý poplatok nech ti dajú heslo na ich WiFi
poznám seniorku ktorá si tak za 2€ platí internet do tabletu od susedov
@anonym_dafb0b bývam v dome takže ani toto nie je riešenie ale ďakujem

Koľko GB plánuješ mesačne míňať? Čo budeš robiť na tablete, pozerať videá? Budeš s ním často cestovať?