icon

Ktorý iPhone by ste odporučili na upgrade z iPhone 11?

3. nov 2025

Ahojte chcem si kúpiť nový Iphone momentálne mám Iphone 11 a chcem ísť no novší model ktorý poradíte?
Ďakujem.

13uzivatelka11
3. nov 2025

Tak aký ti rozpočet pusti 🤷‍♀️ osobne by som už šla do pro rady kvôli fotaku.

matus229
3. nov 2025

14 pro kľudne, možno aj 13 pro

olimuc
3. nov 2025

Zalezi na rozpocte, ak je obmedzeny, Osobne by som isla do 14 pro (ja este do max lebo mam rada tehly a mam 11 pro max, krory odide s prichodom leta) fotky mam uzasne a so 14 pro max budu uplne nadherne

frflos_nespokojny
3. nov 2025

samozrejme vsetko ide cez penazenku, ale 11 nahradzat 13- 14 je poriadna hlupost. mas skodu 105 ktora je uz zhnita a oni ti v dnesnej dobe radia kupit si skodu 120 ??? cele zle. pokial nemas na 16- 17 tak dosetri a potom si kup.
samozrejme iphone ( pro ) je velky bonus ale nakoniec su to tvoje peniaze, tak si kup co chces a potom neplac.

timea301196
3. nov 2025

Ja som išla z 11 Pro rovno na 16 Pro.. a keby mi deti neutopili Face id ešte ostanem pri ňom. Ten mobil nato že už mal 5 rokov bol stále dobrý.

matus229
3. nov 2025
@frflos_nespokojny

samozrejme vsetko ide cez penazenku, ale 11 nahradzat 13- 14 je poriadna hlupost. mas skodu 105 ktora je uz zhnita a oni ti v dnesnej dobe radia kupit si skodu 120 ??? cele zle. pokial nemas na 16- 17 tak dosetri a potom si kup.
samozrejme iphone ( pro ) je velky bonus ale nakoniec su to tvoje peniaze, tak si kup co chces a potom neplac.

@frflos_nespokojny tak osobne po iPhone 14 pro už nemám pocit, že by boli výrazne zmeny. Za mňa bol peak 13 pro, výrazná zmena oproti 12ke a predošlým verziám a odvtedy ide hore výkon vždy o pár % čo bežný užívateľ ani nepostrehne. Iba pár youtuberov a streamerov ocenili full HD kameru na poslednom iPhone, inak za tie peniaze, čo ja viem…

matus229
3. nov 2025

A ešte jedna vec, ja som prechádzal z Xka na 13 a bol som strašne sklamaný 😀 fakt žiadne zmeny, ale potom som sa dostal k 13 pro a ten rozdiel v kamere a výkone je výrazný

frflos_nespokojny
3. nov 2025
@matus229

@frflos_nespokojny tak osobne po iPhone 14 pro už nemám pocit, že by boli výrazne zmeny. Za mňa bol peak 13 pro, výrazná zmena oproti 12ke a predošlým verziám a odvtedy ide hore výkon vždy o pár % čo bežný užívateľ ani nepostrehne. Iba pár youtuberov a streamerov ocenili full HD kameru na poslednom iPhone, inak za tie peniaze, čo ja viem…

@matus229 treba si uvedomit, ze co nevidiet mame tu rok 2026 a co myslis podpora bude do nekonecna? kupovat staru sajtu nema ziadnu perspektivu a to uz je jedno aky vyrazny narast vo vykone, alebo obsluhe je

viera27
4. nov 2025

Minimalne 15, uz len kvoli usb-c nabijaniu. A sla by som do pro, tam este dorovnavaju novsie funkcionality.