Má niekto operátora 4ka?
Ahojte má ju niekto?chcela by som sa spýtať pár otázok ohľadne dať dakujem
@petrastrbanikova Ja mám a veľmi odporúčam. Záleží však z ktorej časti Slovenska ste, a či to je väčšie mesto.
@petrastrbanikova Ja mám a veľmi odporúčam. Záleží však z ktorej časti Slovenska ste, a či to je väčšie mesto.
@9missiak7 Zilina a okolie do 15km
@petrastrbanikova Mam ale neodporucam ani nahodou.
@viera nemate signál či zle dáte?
@petrastrbanikova mám a som spokojná. Len ja mám kredit a nešli mi data v Čechách.
Ja mam tiež a všetko funguje ako ma aj na západnom slovensku
@viera nemate signál či zle dáte?
@petrastrbanikova
Je to komplikovane vysvetlovat ja mam 300GB rychlych dat za velmi dobru cenu , zatelefonuj na ich info a presne povedz kde byvas a co chces, velmi sa to lisi od lokality lebo dakde nemaju svoju siet.
@petrastrbanikova čo sa chceš opýtať ohladne dát? Mal som dávnejšie tak sa už možno niečo pomenilo ale 300GB dát je za nejakých 15-16€ približne a pošleš SMS s textom DATA S na nejaké číslo už nepamätám aké. Po vyčerpaní to zastane internet. Iní operátori len spomalia ale 4ka zastaví.
@petrastrbanikova čo sa chceš opýtať ohladne dát? Mal som dávnejšie tak sa už možno niečo pomenilo ale 300GB dát je za nejakých 15-16€ približne a pošleš SMS s textom DATA S na nejaké číslo už nepamätám aké. Po vyčerpaní to zastane internet. Iní operátori len spomalia ale 4ka zastaví.
@unbeholfen
Zalezi ako to mas nastavene u nas nie je UPC a 4 je pouzita ako wifi router na celu domacnost.
@unbeholfen chcela som hlavne kvôli signálu či mi pôjdu data tak ako majú lebo sa dosť bojím že signál tu bude slabý 🤔 aj keď na linke mi vravela že pokrytie je ale druhý Operator má láme ostať ze pár info čo mi dali nie sú pravdivé 🤷♀️tak teraz hlavne rozmýšľam či tam prejsť alebo nie lebo ak to nepojde alebo bude sekať tak ma drbne 🫣
@unbeholfen
Zalezi ako to mas nastavene u nas nie je UPC a 4 je pouzita ako wifi router na celu domacnost.
@anonym_a76931 to som robil aj ja. Dal som simkartu do wifi routra a tak som robil internet pre zariadenia. Už majú 5G?
@unbeholfen chcela som hlavne kvôli signálu či mi pôjdu data tak ako majú lebo sa dosť bojím že signál tu bude slabý 🤔 aj keď na linke mi vravela že pokrytie je ale druhý Operator má láme ostať ze pár info čo mi dali nie sú pravdivé 🤷♀️tak teraz hlavne rozmýšľam či tam prejsť alebo nie lebo ak to nepojde alebo bude sekať tak ma drbne 🫣
@petrastrbanikova jaaaaj keď len signál vadí, tak popros hocijaku kamošku čo má 4ku nech sa pozrie na display u tena kolko má paličiek a či píše LTA alebo 5G. Ak áno to to bude fungovať. Internet mali stabilný, nevypadával, a tých 300GB dali v plnej rýchlosti. Kým Radosť tvrdí že je nekonečný ale iba 100GB dá rýchlo a potom spomalí. Keď nemáš nikoho so 4kou riskni to choď na poštu kúp simkartu stojí okolo 4-5€ tam nič nestratíš a vyskúšaj. Na 80% bude dobre, a keď nie tak daruj deťom alebo nechaj prepadnúť, prípadne si to použiješ ako alternatívne číslo pri inzerátoch atď. Takže kúp simkartu. Nemáš čo stratiť.
moja dcera ma 4ku, sme v za. Nikdy nespominala, ze by v za sgnal nebol. Cez strecno ked ideme signal nie je a v jednej dedine pri rk mam overene, ze nie je signal. tie dediny su take otazne veru
Byvame na zapade SR, moj muz aj synovia maju 4ku a nemaju ziadne problemy so signalom. Mali aj orange, radost a ti tu signal nemali vobec. Ja mam telekom.
moja dcera ma 4ku, sme v za. Nikdy nespominala, ze by v za sgnal nebol. Cez strecno ked ideme signal nie je a v jednej dedine pri rk mam overene, ze nie je signal. tie dediny su take otazne veru
@ljmmm asi sa jedná o obec Dlhé Pole. Alebo niečo 15km od Žiliny. Ale tam je kopcovitý terén, čo logicky bráni signálu.
Byvame na zapade SR, moj muz aj synovia maju 4ku a nemaju ziadne problemy so signalom. Mali aj orange, radost a ti tu signal nemali vobec. Ja mam telekom.
@ivanakal západ SR je široký pojem. V tej časti kde sme my je nížina a to som ešte nepočul že by Orange nemal signál. Kedysi dávno to bol jediný operátor čo mal dobrý signál široko ďaleko v regióne. Ešte ani Telekom ho nemal dobrý, ale ten to už dobehol. O2 teda aj Radosť a Tescomobile ho majú horší ale 4ka ho má najhorší.
@ljmmm asi sa jedná o obec Dlhé Pole. Alebo niečo 15km od Žiliny. Ale tam je kopcovitý terén, čo logicky bráni signálu.
@unbeholfen praveze nikto koho poznám 4ku nemá 🙈 sim karta mi už prišla len som si dala prenos čísla a terza neviem či ju použiť alebo ostať pri pôvodnom operátorovi a sim odoslat späť.. áno Dlhe Pole a Zilina tam hlavne potrebujem aby to slapalo ako má
@ivanakal západ SR je široký pojem. V tej časti kde sme my je nížina a to som ešte nepočul že by Orange nemal signál. Kedysi dávno to bol jediný operátor čo mal dobrý signál široko ďaleko v regióne. Ešte ani Telekom ho nemal dobrý, ale ten to už dobehol. O2 teda aj Radosť a Tescomobile ho majú horší ale 4ka ho má najhorší.
@unbeholfen Chocholna pri Trencine. Ja pisem osobnu skusenost, je jedno co hovoria statistiky.Orange tu mal blby signal, Radost napr. vobec.
@unbeholfen praveze nikto koho poznám 4ku nemá 🙈 sim karta mi už prišla len som si dala prenos čísla a terza neviem či ju použiť alebo ostať pri pôvodnom operátorovi a sim odoslat späť.. áno Dlhe Pole a Zilina tam hlavne potrebujem aby to slapalo ako má
@petrastrbanikova ak si dala prenos, nevadí, simkarta ti fungovať bude lebo má nejaké provizórne číslo. Takže ju daj do nejakého mobilu a pozri kolko je paličiek a či ti zobrazí LTE alebo 5G. Ak zobrazí tak signál/internet je.
Ja som Žilinčan a 4ka mi ide v pohode. Problém je s dedinami a pri cestovani vlakom.
Inak ja využívam 1 Gb za 2€ a som spokojný
Ja som Žilinčan a 4ka mi ide v pohode. Problém je s dedinami a pri cestovani vlakom.
@anonym_4180fe tescomobile má 2GB za 3€ takže 1GB vychádza na 1,50€ a O2 má trochu lepší signál. Tak Žilina nestojí za reč lebo v mestách majú signál všetci operátori. Problematický je chotár.
Z počutia viem, že 4-ka najlepšie funguje hlavne na východnom Slovensku.
A zo skúseností viem že v mestách, v obciach nie.
U vás neviem ako by vám fungovala.
@9missiak7 funguje aj na západe aj na východe...ak ti nevadí slaby internet a nepotrebuješ nič sťahovať atd ,tak kludne do toho...ja som od nich prešiel po 8 rokoch cca do orange...orange je drahsi...ale nieje taky odpad ako 4ka...a edte zdražujú rýchlejšie ako ostatní operátori,inak na bežné používanie je fajn
@anonym_4180fe 1GB a si spokojný? Ty si iny low kráľ🤣
Slabý internet neexistuje len slabý signál. Pokial je LTE tak internet ide. Prenosová rýchlosť je nastavená operátorom. 4ka ide 300GB v plnej rýchlosti. Radosť iba 100GB a potom to spomalia. Aj Telekom to má podobne. Len neviem presne po kolkých GB ale viem že to robili. Orange nemám info.
@anonym_4180fe 1GB a si spokojný? Ty si iny low kráľ🤣
@david1202 no veď keď precerpam, tak dobijem ďalšie 2 ecka
Ďakujem aj ja za info, že štvorka funguje aj v iných lokalitách 😊
@david1202 no veď keď precerpam, tak dobijem ďalšie 2 ecka
@anonym_4180fe radšej tesco mobile lebo signál majú od O2 čo je lepší a tam je 2GB za 3€. Ak si obnovuješ po 2€ 1GB tak v Tescu by si to mal po obnove za 6€ už 4GB kým u 4ky len 2GB za 4€. Keby to bolo také že stači 1GB na mesiac, tak nič lacnejšie ako 4ka nieje. Ale pokial ide o viac GB tak sa situácia mení.
Napríklad predplatené od Orange je 10GB za 10€ čo vychádza 1€ za 1GB. Potom aj Telekom mával tie týždňové balíky (neviem či ešte má) ten nepoužívam. Ani Orange, len viem že také mali.

@petrastrbanikova Mam ale neodporucam ani nahodou.