icon

Má niekto operátora 4ka?

petrastrbanikova
21. nov 2025

Ahojte má ju niekto?chcela by som sa spýtať pár otázok ohľadne dať dakujem

Strana
z2
viera
21. nov 2025

@petrastrbanikova Mam ale neodporucam ani nahodou.

9missiak7
21. nov 2025

@petrastrbanikova Ja mám a veľmi odporúčam. Záleží však z ktorej časti Slovenska ste, a či to je väčšie mesto.

petrastrbanikova
autor
21. nov 2025
@9missiak7

@petrastrbanikova Ja mám a veľmi odporúčam. Záleží však z ktorej časti Slovenska ste, a či to je väčšie mesto.

@9missiak7 Zilina a okolie do 15km

petrastrbanikova
autor
21. nov 2025
@viera

@petrastrbanikova Mam ale neodporucam ani nahodou.

@viera nemate signál či zle dáte?

9missiak7
21. nov 2025
@petrastrbanikova

@9missiak7 Zilina a okolie do 15km

Z počutia viem, že 4-ka najlepšie funguje hlavne na východnom Slovensku.
A zo skúseností viem že v mestách, v obciach nie.
U vás neviem ako by vám fungovala.

taminisave
21. nov 2025

@petrastrbanikova mám a som spokojná. Len ja mám kredit a nešli mi data v Čechách.

marhulka13
21. nov 2025

Ja mam tiež a všetko funguje ako ma aj na západnom slovensku

anonym_a76931
21. nov 2025
@petrastrbanikova

@viera nemate signál či zle dáte?

@petrastrbanikova
Je to komplikovane vysvetlovat ja mam 300GB rychlych dat za velmi dobru cenu , zatelefonuj na ich info a presne povedz kde byvas a co chces, velmi sa to lisi od lokality lebo dakde nemaju svoju siet.

unbeholfen
21. nov 2025

@petrastrbanikova čo sa chceš opýtať ohladne dát? Mal som dávnejšie tak sa už možno niečo pomenilo ale 300GB dát je za nejakých 15-16€ približne a pošleš SMS s textom DATA S na nejaké číslo už nepamätám aké. Po vyčerpaní to zastane internet. Iní operátori len spomalia ale 4ka zastaví.

anonym_a76931
21. nov 2025
@unbeholfen

@petrastrbanikova čo sa chceš opýtať ohladne dát? Mal som dávnejšie tak sa už možno niečo pomenilo ale 300GB dát je za nejakých 15-16€ približne a pošleš SMS s textom DATA S na nejaké číslo už nepamätám aké. Po vyčerpaní to zastane internet. Iní operátori len spomalia ale 4ka zastaví.

@unbeholfen
Zalezi ako to mas nastavene u nas nie je UPC a 4 je pouzita ako wifi router na celu domacnost.

petrastrbanikova
autor
21. nov 2025
@unbeholfen

@unbeholfen chcela som hlavne kvôli signálu či mi pôjdu data tak ako majú lebo sa dosť bojím že signál tu bude slabý 🤔 aj keď na linke mi vravela že pokrytie je ale druhý Operator má láme ostať ze pár info čo mi dali nie sú pravdivé 🤷‍♀️tak teraz hlavne rozmýšľam či tam prejsť alebo nie lebo ak to nepojde alebo bude sekať tak ma drbne 🫣

unbeholfen
21. nov 2025
@anonym_a76931

@unbeholfen
Zalezi ako to mas nastavene u nas nie je UPC a 4 je pouzita ako wifi router na celu domacnost.

@anonym_a76931 to som robil aj ja. Dal som simkartu do wifi routra a tak som robil internet pre zariadenia. Už majú 5G?

unbeholfen
21. nov 2025
@petrastrbanikova

@unbeholfen chcela som hlavne kvôli signálu či mi pôjdu data tak ako majú lebo sa dosť bojím že signál tu bude slabý 🤔 aj keď na linke mi vravela že pokrytie je ale druhý Operator má láme ostať ze pár info čo mi dali nie sú pravdivé 🤷‍♀️tak teraz hlavne rozmýšľam či tam prejsť alebo nie lebo ak to nepojde alebo bude sekať tak ma drbne 🫣

@petrastrbanikova jaaaaj keď len signál vadí, tak popros hocijaku kamošku čo má 4ku nech sa pozrie na display u tena kolko má paličiek a či píše LTA alebo 5G. Ak áno to to bude fungovať. Internet mali stabilný, nevypadával, a tých 300GB dali v plnej rýchlosti. Kým Radosť tvrdí že je nekonečný ale iba 100GB dá rýchlo a potom spomalí. Keď nemáš nikoho so 4kou riskni to choď na poštu kúp simkartu stojí okolo 4-5€ tam nič nestratíš a vyskúšaj. Na 80% bude dobre, a keď nie tak daruj deťom alebo nechaj prepadnúť, prípadne si to použiješ ako alternatívne číslo pri inzerátoch atď. Takže kúp simkartu. Nemáš čo stratiť.

ljmmm
21. nov 2025

moja dcera ma 4ku, sme v za. Nikdy nespominala, ze by v za sgnal nebol. Cez strecno ked ideme signal nie je a v jednej dedine pri rk mam overene, ze nie je signal. tie dediny su take otazne veru

ivanakal
21. nov 2025

Byvame na zapade SR, moj muz aj synovia maju 4ku a nemaju ziadne problemy so signalom. Mali aj orange, radost a ti tu signal nemali vobec. Ja mam telekom.

unbeholfen
21. nov 2025
@ljmmm

moja dcera ma 4ku, sme v za. Nikdy nespominala, ze by v za sgnal nebol. Cez strecno ked ideme signal nie je a v jednej dedine pri rk mam overene, ze nie je signal. tie dediny su take otazne veru

@ljmmm asi sa jedná o obec Dlhé Pole. Alebo niečo 15km od Žiliny. Ale tam je kopcovitý terén, čo logicky bráni signálu.

unbeholfen
21. nov 2025
@ivanakal

Byvame na zapade SR, moj muz aj synovia maju 4ku a nemaju ziadne problemy so signalom. Mali aj orange, radost a ti tu signal nemali vobec. Ja mam telekom.

@ivanakal západ SR je široký pojem. V tej časti kde sme my je nížina a to som ešte nepočul že by Orange nemal signál. Kedysi dávno to bol jediný operátor čo mal dobrý signál široko ďaleko v regióne. Ešte ani Telekom ho nemal dobrý, ale ten to už dobehol. O2 teda aj Radosť a Tescomobile ho majú horší ale 4ka ho má najhorší.

petrastrbanikova
autor
21. nov 2025
@unbeholfen

@ljmmm asi sa jedná o obec Dlhé Pole. Alebo niečo 15km od Žiliny. Ale tam je kopcovitý terén, čo logicky bráni signálu.

@unbeholfen praveze nikto koho poznám 4ku nemá 🙈 sim karta mi už prišla len som si dala prenos čísla a terza neviem či ju použiť alebo ostať pri pôvodnom operátorovi a sim odoslat späť.. áno Dlhe Pole a Zilina tam hlavne potrebujem aby to slapalo ako má

ivanakal
21. nov 2025
@unbeholfen

@ivanakal západ SR je široký pojem. V tej časti kde sme my je nížina a to som ešte nepočul že by Orange nemal signál. Kedysi dávno to bol jediný operátor čo mal dobrý signál široko ďaleko v regióne. Ešte ani Telekom ho nemal dobrý, ale ten to už dobehol. O2 teda aj Radosť a Tescomobile ho majú horší ale 4ka ho má najhorší.

@unbeholfen Chocholna pri Trencine. Ja pisem osobnu skusenost, je jedno co hovoria statistiky.Orange tu mal blby signal, Radost napr. vobec.

unbeholfen
21. nov 2025
@petrastrbanikova

@unbeholfen praveze nikto koho poznám 4ku nemá 🙈 sim karta mi už prišla len som si dala prenos čísla a terza neviem či ju použiť alebo ostať pri pôvodnom operátorovi a sim odoslat späť.. áno Dlhe Pole a Zilina tam hlavne potrebujem aby to slapalo ako má

@petrastrbanikova ak si dala prenos, nevadí, simkarta ti fungovať bude lebo má nejaké provizórne číslo. Takže ju daj do nejakého mobilu a pozri kolko je paličiek a či ti zobrazí LTE alebo 5G. Ak zobrazí tak signál/internet je.

anonym_4180fe
21. nov 2025

Ja som Žilinčan a 4ka mi ide v pohode. Problém je s dedinami a pri cestovani vlakom.
Inak ja využívam 1 Gb za 2€ a som spokojný

unbeholfen
22. nov 2025
@anonym_4180fe

Ja som Žilinčan a 4ka mi ide v pohode. Problém je s dedinami a pri cestovani vlakom.

@anonym_4180fe tescomobile má 2GB za 3€ takže 1GB vychádza na 1,50€ a O2 má trochu lepší signál. Tak Žilina nestojí za reč lebo v mestách majú signál všetci operátori. Problematický je chotár.

david1202
23. nov 2025
@9missiak7

Z počutia viem, že 4-ka najlepšie funguje hlavne na východnom Slovensku.
A zo skúseností viem že v mestách, v obciach nie.
U vás neviem ako by vám fungovala.

@9missiak7 funguje aj na západe aj na východe...ak ti nevadí slaby internet a nepotrebuješ nič sťahovať atd ,tak kludne do toho...ja som od nich prešiel po 8 rokoch cca do orange...orange je drahsi...ale nieje taky odpad ako 4ka...a edte zdražujú rýchlejšie ako ostatní operátori,inak na bežné používanie je fajn

david1202
23. nov 2025
@anonym_4180fe

@anonym_4180fe 1GB a si spokojný? Ty si iny low kráľ🤣

unbeholfen
23. nov 2025

Slabý internet neexistuje len slabý signál. Pokial je LTE tak internet ide. Prenosová rýchlosť je nastavená operátorom. 4ka ide 300GB v plnej rýchlosti. Radosť iba 100GB a potom to spomalia. Aj Telekom to má podobne. Len neviem presne po kolkých GB ale viem že to robili. Orange nemám info.

anonym_4180fe
23. nov 2025
@david1202

@anonym_4180fe 1GB a si spokojný? Ty si iny low kráľ🤣

@david1202 no veď keď precerpam, tak dobijem ďalšie 2 ecka

9missiak7
23. nov 2025

Ďakujem aj ja za info, že štvorka funguje aj v iných lokalitách 😊

unbeholfen
24. nov 2025
@anonym_4180fe

@david1202 no veď keď precerpam, tak dobijem ďalšie 2 ecka

@anonym_4180fe radšej tesco mobile lebo signál majú od O2 čo je lepší a tam je 2GB za 3€. Ak si obnovuješ po 2€ 1GB tak v Tescu by si to mal po obnove za 6€ už 4GB kým u 4ky len 2GB za 4€. Keby to bolo také že stači 1GB na mesiac, tak nič lacnejšie ako 4ka nieje. Ale pokial ide o viac GB tak sa situácia mení.

unbeholfen
24. nov 2025

Napríklad predplatené od Orange je 10GB za 10€ čo vychádza 1€ za 1GB. Potom aj Telekom mával tie týždňové balíky (neviem či ešte má) ten nepoužívam. Ani Orange, len viem že také mali.

eistyl
Autor odpoveď zmazal
Strana
z2