icon

Má niekto operátora 4ka?

petrastrbanikova
21. nov 2025

Ahojte má ju niekto?chcela by som sa spýtať pár otázok ohľadne dať dakujem

Strana
z2
eistyl
24. nov 2025

Ak by mal niekto záujem vedel by som mu v 4ke vybaviť paušál so zľavou

findomatej
25. nov 2025

@petrastrbanikova nečítala som všetko, ale na pošte si vieš kúpiť novú SIM 4ka za 4€ aj s kreditom a vyskúšaš ako bude fungovať. Za to nič nedáš

petrastrbanikova
autor
25. nov 2025
@findomatej

@petrastrbanikova nečítala som všetko, ale na pošte si vieš kúpiť novú SIM 4ka za 4€ aj s kreditom a vyskúšaš ako bude fungovať. Za to nič nedáš

@findomatej neskoro uz som prenesená ..zatiaľ ide tak uvidíme 🤷‍♀️

unbeholfen
25. nov 2025
@petrastrbanikova

@findomatej neskoro uz som prenesená ..zatiaľ ide tak uvidíme 🤷‍♀️

@petrastrbanikova keď máš signál ukazuje ti LTE alebo 5G tak je dobre. Máš pokrytie. Pôjdu ti dáta. Na volania a SMS stačí aj 2G pokrytie ale na dáta maj minimálne LTE. Napríklad ja mám na Radosti (to je O2 sieť) dáta cez 5G ale sám som si manuálne nastavil LTE lebo ja tú kapacitu 5G nevyužijem, a vraj to šetrí baterku.

unbeholfen
25. nov 2025

Poznámka: LTE je 4G len niekde ukazuje tak, niekde tak.

petrastrbanikova
autor
26. nov 2025
@unbeholfen

@petrastrbanikova keď máš signál ukazuje ti LTE alebo 5G tak je dobre. Máš pokrytie. Pôjdu ti dáta. Na volania a SMS stačí aj 2G pokrytie ale na dáta maj minimálne LTE. Napríklad ja mám na Radosti (to je O2 sieť) dáta cez 5G ale sám som si manuálne nastavil LTE lebo ja tú kapacitu 5G nevyužijem, a vraj to šetrí baterku.

@unbeholfen áno mam LTE sem tam keď idem v aute a maly vola tak mi vypadne ale to neriešim zatiaľ je to ok

unbeholfen
26. nov 2025
@petrastrbanikova

@unbeholfen áno mam LTE sem tam keď idem v aute a maly vola tak mi vypadne ale to neriešim zatiaľ je to ok

@petrastrbanikova ano presne na to sme ťa všetci upozorňovali že 4ka je nedokonalá miestami, počas jazdy to nebude ono ale ak ti ide LTE tak dáta pofičia, oni sú najlacnejší cena v pomere k množstvu dát v plnej rýchlosti. Tak si to uži.

petrastrbanikova
autor
27. nov 2025
@unbeholfen

@petrastrbanikova ano presne na to sme ťa všetci upozorňovali že 4ka je nedokonalá miestami, počas jazdy to nebude ono ale ak ti ide LTE tak dáta pofičia, oni sú najlacnejší cena v pomere k množstvu dát v plnej rýchlosti. Tak si to uži.

@unbeholfen dakujem 😄 zatiaľ som spokojná uvidíme ďalej 😉

findomatej
27. nov 2025

@petrastrbanikova ahoj, napíš aj neskôr s odstupom času, a podeľ sa so skúsenosťami 😉

petrastrbanikova
autor
27. nov 2025
@findomatej

@petrastrbanikova ahoj, napíš aj neskôr s odstupom času, a podeľ sa so skúsenosťami 😉

@findomatej ak vyhľadam tuto diskusiu môžem 😁

unbeholfen
27. nov 2025
@findomatej

@findomatej v podstet je to operátor ako každý druhý, se vším všudy, len nemajú také dobré pokrytie. Aj keď sľubujú roaming s Orange že kde nemá 4ka signál tak ide Orange ale vzedy je to nespolahlivé, nejdu dáta. Mal som to dlho a toto jedno mi badilo. Cenovo podobné s lepším signálom je už len Radosť ale to neni na kredit ale ani klasický paušál. Ide o to že si každý mediac treba preplácať dáta kým to využívate.

Strana
z2