icon

Macbook Air - M3 alebo M4

sophinella
13. nov 2025

Zdravim. Mala by som otazku, mozno vie niekto k tomu povedat nieco.
Chcela by som si kupit Macbook, a ako som ich porovnavala, tak teraz neviem, ci M3 alebo M4. Nie je medzi nimi nejaky obrovsky rozdiel, ale ked zoberiem do uvahy, ze M4 je drahsia "len" cca o 100 eur, tak mozno by bola lepsia volba.
Chcem Macbook air, tie co sa daju kupit nieco nad 1000, takze ziadne pro a max. A aby vydrzala aspon do dvadsiatky.
Dakujem

wade
13. nov 2025

Tam su vacsinou male rozdiely v cene. Za tu 100 ti potiahne o rok viac. Kludne investuj, je to rychlejsie aj dlhsie vydrzi. M4 a Air je dobra volba. Vyhoda macbookov je, ze vedia sluzit velmi dlho. Teraz som doma obmienal flotilu a este som predaval 6-7 rocne macbooky, ktore bez problemov funguju.

anonym_192ae5
13. nov 2025

@sophinella Ja mám M3 a som veľmi spokojný, ale keď som kupoval ešte M4 nebola, ak to neni súrne tak počkaj pár mesiacov prípadne na Black Friday a vtedy kúp M4, určite ti vydrží aspoň o rok dlhšie, batéria tiež lepšia (moja M3 vydrží 18 hodín, na M4 neviem ako je), veľké rozdiely podľa mňa nie sú

sophinella
autor
16. nov 2025
@anonym_192ae5

@sophinella Ja mám M3 a som veľmi spokojný, ale keď som kupoval ešte M4 nebola, ak to neni súrne tak počkaj pár mesiacov prípadne na Black Friday a vtedy kúp M4, určite ti vydrží aspoň o rok dlhšie, batéria tiež lepšia (moja M3 vydrží 18 hodín, na M4 neviem ako je), veľké rozdiely podľa mňa nie sú

@wade
@anonym_192ae5 dakujem. No este chvilku musim pockat, kym nasetrim poslednych 200euro, ale pravdepodobne beriem M4.