Máte problémy s fungovaním aplikácie Duolingo?
Ahojte, funguje vam duolingo? Mne už 3 dni blbne, píše stále nejakú chybu aj som ho aktualizovala a nepomohlo. Aj na ploche je ikona aplikacie taka roztrasena čo asi signalizuje tú poruchu..
@anonym_autor nie, nesignalizuje. Ikonky menia pravidelne. Duolingo mi funguje bez problémov
@janai1 práveže ta ikona je taka divna. Mam ho niekolko mesiacov a vždy išlo. Jedno cvičenie ide spraviť aj mne ale do druheho ma uz nepustí a vypíše nejaký problém s pripojením alebo niečo take. Napríklad párovanir funguje. Tebe ide normálne robiť za sebou cvičenia bez problémov.?
@janai1 práveže ta ikona je taka divna. Mam ho niekolko mesiacov a vždy išlo. Jedno cvičenie ide spraviť aj mne ale do druheho ma uz nepustí a vypíše nejaký problém s pripojením alebo niečo take. Napríklad párovanir funguje. Tebe ide normálne robiť za sebou cvičenia bez problémov.?
@anonym_autor ikonu mam aj ja roztrasenu, ale duolingo funguje
@anonym_autor ikonu mam aj ja roztrasenu, ale duolingo funguje
@0silvia0 aj keď robíš viac cvičení po sebe? Lebo mne ide len jedno a keď idem druhe už vypíše chybu🤷♀️
roztradenubikonku mam aj ja, prave som urobila 5 cviceni a potom preskocila 3 lekcie, vsetko funguje
@anonym_autor opakujem, ikona nemá žiadne vplyv a menia ju pravidelne.
Áno, ako píšem, funguje bez problémov mne aj všetkým v okolí
a tá roztrasená ikona sa nedá niekde zmeniť? hnusné to je…
To sa mi stalo asi pred 11rokmi ale odvtedy som uz mala iny telefon

@anonym_autor nie, nesignalizuje. Ikonky menia pravidelne. Duolingo mi funguje bez problémov