icon

Máte problémy s fungovaním aplikácie Duolingo?

22. nov 2025

Ahojte, funguje vam duolingo? Mne už 3 dni blbne, píše stále nejakú chybu aj som ho aktualizovala a nepomohlo. Aj na ploche je ikona aplikacie taka roztrasena čo asi signalizuje tú poruchu..

janai1
22. nov 2025

@anonym_autor nie, nesignalizuje. Ikonky menia pravidelne. Duolingo mi funguje bez problémov

autor
22. nov 2025
@janai1

@anonym_autor nie, nesignalizuje. Ikonky menia pravidelne. Duolingo mi funguje bez problémov

@janai1 práveže ta ikona je taka divna. Mam ho niekolko mesiacov a vždy išlo. Jedno cvičenie ide spraviť aj mne ale do druheho ma uz nepustí a vypíše nejaký problém s pripojením alebo niečo take. Napríklad párovanir funguje. Tebe ide normálne robiť za sebou cvičenia bez problémov.?

0silvia0
22. nov 2025
@anonym_autor

@janai1 práveže ta ikona je taka divna. Mam ho niekolko mesiacov a vždy išlo. Jedno cvičenie ide spraviť aj mne ale do druheho ma uz nepustí a vypíše nejaký problém s pripojením alebo niečo take. Napríklad párovanir funguje. Tebe ide normálne robiť za sebou cvičenia bez problémov.?

@anonym_autor ikonu mam aj ja roztrasenu, ale duolingo funguje

autor
22. nov 2025
@0silvia0

@anonym_autor ikonu mam aj ja roztrasenu, ale duolingo funguje

@0silvia0 aj keď robíš viac cvičení po sebe? Lebo mne ide len jedno a keď idem druhe už vypíše chybu🤷‍♀️

0silvia0
22. nov 2025
@anonym_autor

@0silvia0 aj keď robíš viac cvičení po sebe? Lebo mne ide len jedno a keď idem druhe už vypíše chybu🤷‍♀️

@anonym_autor v pohode som prave dorobila viac cviceni, ziadnu chybu mi nehlasi. Mne to funguje ok.

lucik194
22. nov 2025

roztradenubikonku mam aj ja, prave som urobila 5 cviceni a potom preskocila 3 lekcie, vsetko funguje

janai1
22. nov 2025
@anonym_autor

@anonym_autor opakujem, ikona nemá žiadne vplyv a menia ju pravidelne.
Áno, ako píšem, funguje bez problémov mne aj všetkým v okolí

biba_18
22. nov 2025

a tá roztrasená ikona sa nedá niekde zmeniť? hnusné to je…

leidin
22. nov 2025

To sa mi stalo asi pred 11rokmi ale odvtedy som uz mala iny telefon