Najlepší operátor pre dobíjanie kreditu do 15 EUR
Ahoj, som v tesco, ktoré je pod 02 s kreditom, ale som absolutne nespokojná, nedá sa totižto ani pozrieť historia volaní (kde človek koľko prevolal, preSMSkoval, či bol na internete) toto vôbec v aplikácii neukazuje, to kde sme? Hovory mi prídu aj tak drahé. chcem odísť. Jednoznačne chcem a potrebujem nového operátora (okrem O2), ale opäť na kredit - max 15e na mesiac mi absolútne stačí, vôbec nie som cez mobil na internete, dobrovoľne a to mi vyhovuje. S kým máte dobré skúsenosti? Radosť je skvela, ale tam je to nad 20e, to je zbytočné...dakujem za tipy.
@lhea nechápem, veď stav kreditu ukazuje apka aktuálne, môžeš sa pozrieť aj po každom hovore, či čo ti treba? Snáď vieš kolko prevolas. Veď dnes už každý využíva iné spôsoby na telefonovanie a správy, messenger, whataup... stačí mať data. Tesco má 2G za 3e mesačne, ja z toho neminiem ani polovicu, keďže doma mám wifinu. S pár volaniami sa zmestia do 5e mesačne.
Ak ti netreba data, jednoznacne O2 volnost na dlhsie hovory. Na kratke mam 4ku. Ak som na vlastnom, alebo cudzom wifi, volam
cez soc siete.

@lhea Ak chceš s kreditom, O2 Voľnosť je výhodná na dlhé hovory, teraz je to 19 centov za 1 hovor, ktorý môže trvať až 60 minút. 4ka má 5,1 centov za minútu, po 3. minúte volanie do 4ky zadarmo. Juro pri dobití aspoň 5 eur minúta za 2,1 centy 30 dní, inak za 5,2 centy.