icon

Najlepší paušál pre bývalého študenta

9. sep 2025

Ahojte, poprosím o rady.. 🙂
Doteraz som mala študentský paušál od Orange a platila som 16€/mesačne, už mi ale bude končiť a nárok naň nebudem mať. Pozerala som si ich základný paušál a vychádza to na cca 20-22€ a ten balík slabší oproti tomu predtým.. Príde mi to už celkom dosť. Viete mi preto, prosím, poradiť iného operátora za rozumnú cenu, kde by bolo 5-10GB mesačne?
Ďakujem.

anonym_aa27ef
9. sep 2025

Radosť

luciaruz
9. sep 2025

My sme vo štvorke uz dlhe roky. Za par korún. A bez signalu som este nebola nikde.

janai1
9. sep 2025

radosť

alyson29
9. sep 2025

Radosť

knmmch
9. sep 2025
@luciaruz

My sme vo štvorke uz dlhe roky. Za par korún. A bez signalu som este nebola nikde.

@luciaruz ja zase som mal 4ku a mal som problém so signálom a o dátach mimo veľkých ani nehovorím.. ..aktuálne mám predplatenku od Telekomu a nekonečné hovory a nekonečné dáta mám za 23,56€ na 30 dní.. ..lepší pomer cena/výkon som nenašiel..

michaela12_34
9. sep 2025

@anonym_autor jednoznačne radosť 🙂

autor
9. sep 2025

Prípadne ste tu aj niekto, kto máte Orange a ste spokojní? Ja vôbec neviem ohodnotiť, že aká je dobrá cena pomer/výkon, akurát, že mesačne miniem tak 10-20GB.. volania a sms veľmi neriešim, ide mi len o tie dáta.

luciaruz
9. sep 2025
@knmmch

@luciaruz ja zase som mal 4ku a mal som problém so signálom a o dátach mimo veľkých ani nehovorím.. ..aktuálne mám predplatenku od Telekomu a nekonečné hovory a nekonečné dáta mám za 23,56€ na 30 dní.. ..lepší pomer cena/výkon som nenašiel..

@knmmch cooo fakt? Ja ani jediny raz problem🤷🏻‍♀️

simca06022011
9. sep 2025
@anonym_autor

Prípadne ste tu aj niekto, kto máte Orange a ste spokojní? Ja vôbec neviem ohodnotiť, že aká je dobrá cena pomer/výkon, akurát, že mesačne miniem tak 10-20GB.. volania a sms veľmi neriešim, ide mi len o tie dáta.

@anonym_autor a napr. pozriet O2 fer (ja neviem ako sa vola teraz ten pausal...), platit hovory a sms podla toho kolko minies ak vela nepouzivas a data si zaplatit v baliku? 10gb maju myslim za 9?? dcere som ho dala urobit

simca06022011
9. sep 2025
@luciaruz

@knmmch cooo fakt? Ja ani jediny raz problem🤷🏻‍♀️

@luciaruz zalezi od lokality, my sme nemali signal so 4kou vobec, hapruje nam aj orange

akika722
9. sep 2025

Tiez sa pridávam k paušalu radosť
Maju to obe moje decká
Starší má nekonečnú (dáta, volania,..... 23€)
Mladší ma dátovu (nema volania,nepotrebuje, ma 2 karty v telefóne),17€

autor
9. sep 2025

A ešte, prosím, tí, ktorí máte Radosť alebo 4ku, prenášajú sa vám automaticky nespotrebované dáta do ďalšieho mesiaca?

anonym_cc0806
9. sep 2025

ak mas do 26 tak skus swipe od telekomu, to je teraz nove - moje deti to maju, vies si tam nakombinovat svoju vlastnu spotrebu a podla toho platis - mne sa to paci, lebo konecne nieco za normalnu cenu s vela datami a minutami

martinka17
9. sep 2025

ak máš do 28, tak jednoznačne SWIPE, nastavíš čo chceš, ceny sú neporovnateľné oproti ostatným paušálom.

https://www.telekom.sk/swipe/?_gl=1*15vxrkq*_gc....

uctik
21. sep 2025

@anonym_autor Telekom swipe, ak nemáš viac ako 28 rokov, a chces za 20€ 300 GB s rýchlosťou okolo 200 mbps, alebo menší balík - 10 mbps a 76 GB za 15€ dačo, ak nie tak určite ťa radosť

uctik
21. sep 2025
@anonym_autor

A ešte, prosím, tí, ktorí máte Radosť alebo 4ku, prenášajú sa vám automaticky nespotrebované dáta do ďalšieho mesiaca?

@anonym_autor nie

uctik
21. sep 2025
@martinka17

ak máš do 28, tak jednoznačne SWIPE, nastavíš čo chceš, ceny sú neporovnateľné oproti ostatným paušálom.

https://www.telekom.sk/swipe/?_gl=1*15vxrkq*_gc....

@martinka17 sú, ale mohli tu ponuku spraviť aj o niečo zaujímavejšie oproti konkurentovi - radosti, aspoň tá rýchlosť a objem je vyšší, ale inak v tom nevidím rozdiel pre človeka, ktorému stačia neobmedzené data za čo najlepšiu cenu.

uctik
21. sep 2025
@akika722

Tiez sa pridávam k paušalu radosť
Maju to obe moje decká
Starší má nekonečnú (dáta, volania,..... 23€)
Mladší ma dátovu (nema volania,nepotrebuje, ma 2 karty v telefóne),17€

@akika722 mladší je môj fanúšik, tiež mám 2 sim 😀, ale ak majú decká isici, možno by som skúsil Orange Yoxo, za 20€ ma aj neobmedzené volania, a sms

akika722
21. sep 2025
@uctik

@akika722 mladší je môj fanúšik, tiež mám 2 sim 😀, ale ak majú decká isici, možno by som skúsil Orange Yoxo, za 20€ ma aj neobmedzené volania, a sms

@uctik maju ano,teda starší
Mladsi je 9tak ešte
Ale tak za 23e ma všetko v cene v O2 a sme spokojný

autor
21. sep 2025
@uctik

@uctik nakoniec som nasla, neobmedzene volania, sms a 100GB dat za 16€, ale dakujem za radu☺️🫶🏻

maslarova
9. okt 2025

Ak by niekto potreboval mám zľavové kupóny na 50 % zľavu k paušálu Radosť.
U52AYE8Y
TL4A3NGV
BDBN8KJJ
2LS476NT
PWJK3SYC