Najlepšie bezplatné aplikácie na úpravu videí
Ahoj.
Viete mi poradiť dobrú appku (zadarmo) na upravovanie videi?
Ďakujem...
používam https://www.shotcut.org aplikácia je v slovenčine
Capcut alebo VN som zvykol.
Capcut alebo VN som zvykol.
@unbeholfen ten capcut mi poradila aj neter. Ale mne to nejako nejde... Už som mala video hotové a nechcelo mi ho uložiť... Vyskakovalo mi predplatné...
Možno iná verzia alebo čo, lebo reklamy mi tiež do toho vyskakujú ale po reklame pokračuje ďalej. Ja som všetky videá robil na tom. A chvílu som mal aj to Capcut a tiež som na tom urobil video len VN som si viac oblúbil.
Mne sa to zdá prehladné a lahko ovládatelné, viem dať text do videa, orezať, hudbu pridať. Tieto základy ak ti stačia.
zadarmo moc toho nenamutis...Zalezi na co a ako vela chces upravovat, ak cez mobil, zvazila by som za 2,99/m filmora (prostredie velmi podobne capcut). Platila som si capcut a filmoruv mobile, terz mam clipchamt ako sucast 365 a nelutujem .....
Mne to nikdy nasilu nenútilo platbu. Je tam možnosť prechodu na VIP ale nikdy som to nevyužil. A uz som veľa videí urobil vo free verzii, tak neviem o tom že by to malo nejaký limit, že spraviš 10 videí a potom vás to vyzve zakúpiť.
zadarmo moc toho nenamutis...Zalezi na co a ako vela chces upravovat, ak cez mobil, zvazila by som za 2,99/m filmora (prostredie velmi podobne capcut). Platila som si capcut a filmoruv mobile, terz mam clipchamt ako sucast 365 a nelutujem .....
@pink_lady nič profesionálne... Len zostrihať/spojiť rodine videá a také prezentácie pre nás, pre rodinu...