icon

Najlepšie elektrické kolobežky do 350 EUR

12. sep 2025

Ahojte baby
uvažujem nad kúpou elektrickej kolobežky, ale nechcem za ňu dať viac ako 350 €. Potrebujem ju hlavne na jazdenie po meste – do práce, obchod, prípadne menší výlet po cykloceste. Budem rada za všetky tipy, rady aj skúsenosti.

chrobak7
12. sep 2025

@anonym_autor Pozeral som recenzie, lebo tiež plánujem v blízkej budúcnosti kúpiť kolobežku.

Neviem, aká je tvoja predstava, ale ja hľadám so sedadlom. V tejto kategórii dobré recenzie mala kolobežka iScooter i12:

https://allegro.sk/produkt/iscooter-i12-elektri...

Ja pôjdem asi do tejto. Pre mňa má tieto výhody:
- zmestí sa do kufra auta
- netreba ju registrovať, netreba na ňu PZP
- dojazd nie je až tak dôležitý
- pohodlné sedadlo
- veľké nafukovacie kolieska,
- pružinové tlmenie - vhodná aj do menších terénov a nerovností (napr. výmoly na chodníku)

Ale ty si musíš pre seba určiť parametre, ktoré sú pre teba dôležité, napr. čo najmenšia hmotnosť, veľký dojazd, skladnosť, ...

anonym_3f9dd3
12. sep 2025

@anonym_autor ja by som vám všetkým tie elektrické kolobežky najprv obila o hlavy a potom vyhodila. Naše cesty absolútne nie sú prispôsobené pre toto. Jazdite na nich ako retardovaní egoisti po chodníkoch po cyklisťákoch.

chrobak7
13. sep 2025
@anonym_3f9dd3

@anonym_autor ja by som vám všetkým tie elektrické kolobežky najprv obila o hlavy a potom vyhodila. Naše cesty absolútne nie sú prispôsobené pre toto. Jazdite na nich ako retardovaní egoisti po chodníkoch po cyklisťákoch.

@anonym_3f9dd3 Ďakujeme za tvoj duchaplný a prínosný príspevok do diskusie.