icon

Najlepšie lacné nové mobily do 130 EUR

nadijaeren
12. dec 2025

Ahojte.
Chcem si kúpiť veľmi lacný novy mobil
Ktory je dobry..Max do 130e s vacsou pamäťou ?
Second hand..
Nie

Ďakujem

Infinity je dobrý či honor alebo ktopy pozerám alzu

Strana
z3
dominikab22
14. dec 2025

@nadijaeren som úplne spokojná už mám 2 kus Motorola . Má výbornú výdrž batérie aj po dlhšej dobre . Na prvej sa mi rozbil displej a oprava bola drahšia ako kúpa nového. Dlho som mala xiaomi ale to mi prišiel úplne smejd v cenovej relácii do 150€

unbeholfen
14. dec 2025

@nadijaeren nový mobil je obvykle vždy dobrý, ak neni výrobná vada ale na to je záruka. Ja kupujem mobily do 50€ od vekslákov na ulici a tam častejšie sa stane že sú zlé. Kúpil som od cigána blackberry a pýtal som sa ho kolkátku android má? Nevedel ale povedal že dobrý je youtube ide aj internet ide. Ja som taký mobil nikdy nemal, doma som zistil že to nemá android ale nejaky svoj ako iphone že také iné. Zistil som že tá verzia je zastaralá a nič na to neni.

unbeholfen
14. dec 2025

Chcel by som Cubot Kong Kong Mini ale stojí až 160€ čo je vela. Jedine že počkám kým niekde nebude použitý. Ja velke neznášam.

unbeholfen
14. dec 2025

A potom je ešte asi menší Servo 19 PRO za 66€ to skôr je u mňa reálne.

unbeholfen
14. dec 2025

Ja by som velmi chcel Unihertz Jelly 2 ale na moje pomery velmi drahý. Cez 200€ stojí ale zase lúbi sa mi velkosťou.

unbeholfen
14. dec 2025

Proste ja by som chcel smartfón čo nieje väčší ako iPhone5 ale má najnovší Android a nestál viac ako 60€. Niekde v Číne určite sú. Keby ste vedeli taký dostať na slovensko ozvite sa.

Strana
z3