Najlepšie PS4 hry podobné Uncharted a Lara Croft
Viem viem, ale nechce sa mi registrovat na ine forum...
Dajte nejake tipy na hry na ps4 na styl uncharted, lara croft a pod. co vas bavilo.
Dakujem
Syberia, ale je to bez boja.
RDR 2, Cyberpunk, Days Gone, God of War
Syberia, ale je to bez boja.
@13uzivatelka11 nepoznam, pozriem dakujem
RDR 2, Cyberpunk, Days Gone, God of War
@mahony6 rdr2 hral manzel, ja som bola len divak. Je to velka mapa, po witcherovi 3 sa mi do toho nechcelo ale dam tomu sancu. Ostatne pozriem, dik
@anonym_autor lara croft som nehral, ale ak sa bavíme o nejakých príbehovkách v otvorenom svete, tak ako už vyššie niekto spomínal tak GoW, The Last of Us 1-2, Red Dead Redemption a najväčšia srdcovka je pre mňa celá séria Metro.
A Assassin's?
@anonym_autor lara croft som nehral, ale ak sa bavíme o nejakých príbehovkách v otvorenom svete, tak ako už vyššie niekto spomínal tak GoW, The Last of Us 1-2, Red Dead Redemption a najväčšia srdcovka je pre mňa celá séria Metro.
@seaty548 prave asi nechcem uplne otvoreny svet. Som konzerva a este je stale v mojom srdiecku geralt🫣. Muz teraz ma assasins origin (ma asi vsetkych) a nejak sa neviem dostat z toho ze nic nie je lepsie ako witcher. Metro je nejaka nova?
@13uzivatelka11 ktory su naj podla teba?
@anonym_autor aha to netuším, ja to nehravam, doma máme tuším len origins, hral to manzel ale dávno, mne sa prostredie Egypta páči najviac. 😅 Ja som prešla Syberiu za pár hodín, to má dosť bavilo, ale preto že sa tam nebojuje 😀 aj uncharted mám rada, ale dohrala som len posledný, lebo tam bolo automatické zameriavanie na nepriateľov, prvé tri časti boli na mňa ťažké. 😀
@anonym_autor aha to netuším, ja to nehravam, doma máme tuším len origins, hral to manzel ale dávno, mne sa prostredie Egypta páči najviac. 😅 Ja som prešla Syberiu za pár hodín, to má dosť bavilo, ale preto že sa tam nebojuje 😀 aj uncharted mám rada, ale dohrala som len posledný, lebo tam bolo automatické zameriavanie na nepriateľov, prvé tri časti boli na mňa ťažké. 😀
@13uzivatelka11 😀 mna uncharted velmi bavi. Mame vsetkych 5 casti a presla som ich snad 3x kazdu. Je tam spravny pomer behania, strielania rozpravania.
@13uzivatelka11 ktory su naj podla teba?
@anonym_autor assassin's creed maju super grafiku ale v porovnani s tomb raider a uncharted su dost nudne, mna najviac bavil assassin's creed odyssey a Valhalla, a tie uplne prve co sa odohravali na blizkom.vychode a v taliansku, ale tie su velmi stare a maju uz taku neatraktivnu grafiku.Kedysi ked vysli, pred nejakymi 15 rokmi boli uzasne ale teraz by som odporucala uz spomenutu Odyssey (odohrava sa v Grecku a je to prekrasna hra) a Valhallu z cias vikingov v Anglicku. Inak ja tiez zboznujem tomb raider a uncharted, Skoda ze ich prestali vyrabat, mna tie apokalypticke alebo fantasy hry moc nebavia.

Last of us (1 a 2) - ale od 18+