icon

Nastavenie obľúbených kanálov v aplikácii Magio TV

unbeholfen
10. nov 2025

Očúvajte ma sem. Ako sa dá nastavit v mobilnej verzii Magio TV obľúbené kanály aby boli hneď na hlavnej stránke. V nastaveňách som povybíral keré scem, ale hentam mi zobrazujé bárjaké proframy všelijaké čo tam sú akože v ponuke, ale já scem iba henté keré mám povybírané.

markusrasford
11. nov 2025

@unbeholfen je to veľmi jednoduché. Nastavenie - obľúbené stanice - oznacis a uložiť. Ked ti to nejde treba navštíviť najbližšiu predajňu telekom

unbeholfen
autor
11. nov 2025

Presne to som urobil, ale na hlavnej stránke ajtak mám všeličo bárjaké viasat history a tak. A ja chcem len tie svoje pár staníc co kukávam.

markusrasford
12. nov 2025
@unbeholfen

Presne to som urobil, ale na hlavnej stránke ajtak mám všeličo bárjaké viasat history a tak. A ja chcem len tie svoje pár staníc co kukávam.

@unbeholfen potom zavolaj 0800123456 info linku bezplatnú a oni ti poradia

unbeholfen
autor
12. nov 2025
@markusrasford

@unbeholfen potom zavolaj 0800123456 info linku bezplatnú a oni ti poradia

@markusrasford len dúfam že je naozaj bezplatná, nie ako infolika ZSSK že mi strhlo nadrámec aj keď na tej simkarte z ktorej som volal je údajné nekonečno.

markusrasford
12. nov 2025
@unbeholfen

@markusrasford len dúfam že je naozaj bezplatná, nie ako infolika ZSSK že mi strhlo nadrámec aj keď na tej simkarte z ktorej som volal je údajné nekonečno.

@unbeholfen ako keď to nevieš ze 0800.....
sú bezplatne tak sa niekde zastavil čas...

markusrasford
12. nov 2025
@unbeholfen

@unbeholfen preco porovnávať ZSSK s Telekomom? Ved oni maju myslím 1188 a aj napísané že sa plati. V aplikácii Telekomu je jasne napísané že bezplatná linka

unbeholfen
autor
12. nov 2025

Teraz už asi niesu v robote, majd zajtra sa uch spýtam.