icon

Podvodné telefonáty

9. nov 2025

Dobry vecer. Vzala som mobil do ruky a ukazalo mi, ze som telefonovala na cislo
+421 905 055 550
vyse minuty. Hovor zacal akurat vtedy, ked som vstupila do telekomu. Nevolala som nikomu, ani omylom som taketo cislo nemohla vytukat.
Zadala som ho v gugli a nasla som z roku 2014 odkazy, ze aj inym majitelom sa ukazalo, ze to cislo volali. V T-come to nevedia vysvetlit, tiez nasli cez stranky, ze to je podvodne cislo, v r. 2022 podobna prihoda Stalo sa vam nieco podobne? Alebo ste o niecom takom poculi? Som v bezpeci?
Dakujem za kazdu odpoved

anonym_776e5e
9. nov 2025

Máš orange? Je to odkazová schránka orange.

rozculena
9. nov 2025
@anonym_776e5e

Máš orange? Je to odkazová schránka orange.

@anonym_776e5e hádam vie,kam volala alebo nevolala,okrem toho píše,že bola v tcome

anonym_776e5e
9. nov 2025
@rozculena

@anonym_776e5e hádam vie,kam volala alebo nevolala,okrem toho píše,že bola v tcome

@rozculena lebo to je odkazova schranka orange a viaceri ludia to maju v odchadzajucich hovoroch, aj ked tam nevolali. To, ze bola v Tcome este neznamena, ze nema Orange. Otazka znie, ci si tak Orange monitoruje len svojich zakaznikov alebo aj cudzich.

13uzivatelka11
9. nov 2025
@rozculena

@rozculena celá diskusia je o tom, že práve nevie kam volal jej mobil..

anonym_2cd0be
9. nov 2025

@anonym_autor bože, dnes sa mi sami od seba zapli mobilné dáta. Ja som ešte spala a ráno okolo 6:39 sa mi sami od seba zapli mobilné dáta. Nikto nemal mobil v ruke, mala som ho pri posteli na stolíku. Volala som do 02, ale dnes nemajú v prevádzke mobil. Som z toho na nervy. Čo to ako malo byť? Stalo sa to niekomu????

viera321
9. nov 2025
@anonym_2cd0be

@anonym_autor bože, dnes sa mi sami od seba zapli mobilné dáta. Ja som ešte spala a ráno okolo 6:39 sa mi sami od seba zapli mobilné dáta. Nikto nemal mobil v ruke, mala som ho pri posteli na stolíku. Volala som do 02, ale dnes nemajú v prevádzke mobil. Som z toho na nervy. Čo to ako malo byť? Stalo sa to niekomu????

@anonym_2cd0be ano, stáva sa to, keď sa sťahujú aktualizácie, automaticky.

autor
9. nov 2025

Mam T-com. Telefon som mala v taske zablokovany. Ale do T-comu som sla len ako doprovod. Cakali sme, volala mi dcera. A vidim odchadzajuci hovor z mojho mobilu na horeuvedene cislo. Preto som vyuzila prilezitost a opytala sa, co to znamena. Nevedeli mi vysvetlit. Ale nasli, ze uz sa to niekomu stalo. A doma som opat guglila.
Ak to je odkazova schranka Orange, tak to znamena, ze som v bezpeci?

anonym_2cd0be
9. nov 2025
@viera321

@anonym_2cd0be ano, stáva sa to, keď sa sťahujú aktualizácie, automaticky.

@viera321 no, mám dosť, 😵‍💫ďakujem za info, pomohlo sa zorientovať.♥️