Používanie fit náramku bez Wi-Fi alebo dát
Ahojte.
Poradí mi, prosím, niekto znalý problematiky. Chcem si kúpiť fit naramok, resp. hodinky. Ak by som ich využívala napríklad len na počítanie krokov, musím mať stále zapnutú wifi alebo dáta na mobile?
Ďakujem.
@21barborka21 náramok a hodinky su dost rozdielne veci. Ak chceš len počítat kroky, stačí ti naramok, je lacnejsi. Mobil k nemu nepotrebujes, može fungovat aj bez neho.
@21barborka21 náramok a hodinky su dost rozdielne veci. Ak chceš len počítat kroky, stačí ti naramok, je lacnejsi. Mobil k nemu nepotrebujes, može fungovat aj bez neho.
@barka1 dobre, teraz otázka - našla som si fit náramok na ktorom viem prijímať notifikácie, správy, hovory atď, vtedy už budem musieť mať pri sebe mobil a wifi/dáta?
@barka1 dobre, teraz otázka - našla som si fit náramok na ktorom viem prijímať notifikácie, správy, hovory atď, vtedy už budem musieť mať pri sebe mobil a wifi/dáta?
@21barborka21 áno, samozrejme.
@21barborka21 no, podla mna su 3 typy zariadeni (v jednoduchosti)
1, obyc fit naramok za par eur, krory pocita kroky a tep a tak... nepotrebujes nic k tomu
2, klasicke smart hodinky - funguju zcasti aj samostatne, ale samozrejme notifikacie o hovore, volania cez ne, whatsapp apod idu len ked su cez bluetooth pripojene s mobilom a ten je v dosahu signalu (s hodinkami ako aj so samornou mobilnou sietou). L
3, potom su tusim hodinky, ktore normalne vedia mat simkartu... tie vedia asi pracovat samostatne...
Takze otazka na ake funkcie v danom case potrebujes "wifi/data"... lebo ani na mobile teoreticky nepotrebujes wifi/data... zalezi, co od neho ocakavas...

Nie, fungujú na Bluetooth