Používate smart hodinky na platenie?
Je to lepšie ako mobilom alebo kartou ?
Rozmýšľam, že si také zaobstaram. Ake mate ?
Privítam akékoľvek tipy.
pouzivam, aj vernostne karty aj debetnu mam v mobile..
ja neplatím hodinkami ale muž áno, má iwatch
ja platím mobilom
Nie, mobil, normalna karta
Zda sa mi to zbytocne
@anonym_autor platim, ale teda kupovat si hodinky len kvoli plateniu je uplne zbytocne
Nie, platím zásadne hotovosťou.
nie, len karta alebo len hotovosť. nepoužívam ani mobil. nedôverujem týmto formám platieb v súčasnom svete...
Nepoužívam, platím plastovou kartou ktorú mám vloženú v obale v ktorom je mobil.
Ak von chodíš aj bez mobilu, alebo behávaš bez mobilu tak je praktické mať možnosť platiť hodinkami.
@marci9 hotovosť je menej bezpečná na stratu/krádež
Platim mobilom alebo hotovostou, hodinkami mi pride neprakticke, mam vela vernostnych karticiek... Plastovu kartu nenosim vobec.
Len hodinkami. Ak sa vonku vybiju, tak mobilom. Hotovosť mám zvyčajne 1-2 eurá v peňaženke.
Moj manzel plati, pochvaluje si to na toznych cyklovyletoch. On neznasa nosenie cohokolvek do sebou a hodinky ma na ruke. Ja by som mohla platit hodinkami, ale platim vsade mobilom. Nejako sa mi tie hodinky nepozdavaju.
Mobilom aj hodinkami. Plastovú kartu ani nemám. Sú situácie keď nemám mobil pri sebe takže platiť hodinkami je veľmi praktické
Mobilom aj hodinkami. Plastovú kartu ani nemám. Sú situácie keď nemám mobil pri sebe takže platiť hodinkami je veľmi praktické
@janai1 ak ideš na dovolenku do zahraničia je dobré mať zo sebou aj plastovú kartu, nie všade je bezkontaktný bankomat aj u nás to je novinka posledných pár rokov
a teoreticky môžeš natrafiť aj na obchod kde nebudú mať bez kontaktné platenie, ale treba zasunúť kartu do terminálu
@janai1 ak ideš na dovolenku do zahraničia je dobré mať zo sebou aj plastovú kartu, nie všade je bezkontaktný bankomat aj u nás to je novinka posledných pár rokov
a teoreticky môžeš natrafiť aj na obchod kde nebudú mať bez kontaktné platenie, ale treba zasunúť kartu do terminálu
@anonym_aa0abe 😂😂😂😂 nemusíš anonymne, aj tak viem kto si
Platim ak netreba kartu mobil tak hodinkami. Ale aj bez nich by som to zvladala. Hodinky mam pre ine vymozenosti. A mam apple.
Ja platí čipom pod kožou. Odkedy ho mám, neviem si to vynachváliť. Nemusím so sebou nosiť nič, niekedy ani hlavu 🙂.
Ja platí čipom pod kožou. Odkedy ho mám, neviem si to vynachváliť. Nemusím so sebou nosiť nič, niekedy ani hlavu 🙂.
@anonym_d0ee1b ktorá banka to podporuje? kde si kúpila taký čip?
@anonym_d0ee1b ktorá banka to podporuje? kde si kúpila taký čip?
@anonym_aa0abe keď ma očkovali, tak ma začipovali a teraz už nemusím nosiť karty. :D
@anonym_aa0abe keď ma očkovali, tak ma začipovali a teraz už nemusím nosiť karty. :D
@anonym_d0ee1b ale musí to podporovať banka inak to nespojazdníš
https://www.youtube.com/shorts/MPim8CfinFI

Keď máš vernostné kartičky v mobile tak je jednoduchšie aj platiť mobilom