icon

Používate smart hodinky na platenie?

Dnes o 09:51

Je to lepšie ako mobilom alebo kartou ?
Rozmýšľam, že si také zaobstaram. Ake mate ?
Privítam akékoľvek tipy.

anonym_8e4a9a
Dnes o 09:53

Keď máš vernostné kartičky v mobile tak je jednoduchšie aj platiť mobilom

mirola
Dnes o 09:54

pouzivam, aj vernostne karty aj debetnu mam v mobile..

biba_18
Dnes o 09:54

ja neplatím hodinkami ale muž áno, má iwatch
ja platím mobilom

mircalla
Dnes o 09:58

Nie, mobil, normalna karta
Zda sa mi to zbytocne

sissy27
Dnes o 09:58

@anonym_autor platim, ale teda kupovat si hodinky len kvoli plateniu je uplne zbytocne

marci9
Dnes o 09:59

Nie, platím zásadne hotovosťou.

amdornik
Dnes o 10:01

nie, len karta alebo len hotovosť. nepoužívam ani mobil. nedôverujem týmto formám platieb v súčasnom svete...

anonym_aa0abe
Dnes o 10:16

Nepoužívam, platím plastovou kartou ktorú mám vloženú v obale v ktorom je mobil.
Ak von chodíš aj bez mobilu, alebo behávaš bez mobilu tak je praktické mať možnosť platiť hodinkami.

@marci9 hotovosť je menej bezpečná na stratu/krádež

anonym_8d44ea
Dnes o 10:18

Platim mobilom alebo hotovostou, hodinkami mi pride neprakticke, mam vela vernostnych karticiek... Plastovu kartu nenosim vobec.

anonym_166462
Dnes o 10:24

Len hodinkami. Ak sa vonku vybiju, tak mobilom. Hotovosť mám zvyčajne 1-2 eurá v peňaženke.

simsalabim
Dnes o 10:25

Moj manzel plati, pochvaluje si to na toznych cyklovyletoch. On neznasa nosenie cohokolvek do sebou a hodinky ma na ruke. Ja by som mohla platit hodinkami, ale platim vsade mobilom. Nejako sa mi tie hodinky nepozdavaju.

janai1
Dnes o 10:30

Mobilom aj hodinkami. Plastovú kartu ani nemám. Sú situácie keď nemám mobil pri sebe takže platiť hodinkami je veľmi praktické

anonym_aa0abe
Dnes o 10:36
@janai1

Mobilom aj hodinkami. Plastovú kartu ani nemám. Sú situácie keď nemám mobil pri sebe takže platiť hodinkami je veľmi praktické

@janai1 ak ideš na dovolenku do zahraničia je dobré mať zo sebou aj plastovú kartu, nie všade je bezkontaktný bankomat aj u nás to je novinka posledných pár rokov

a teoreticky môžeš natrafiť aj na obchod kde nebudú mať bez kontaktné platenie, ale treba zasunúť kartu do terminálu

janai1
Dnes o 10:49
@anonym_aa0abe

@janai1 ak ideš na dovolenku do zahraničia je dobré mať zo sebou aj plastovú kartu, nie všade je bezkontaktný bankomat aj u nás to je novinka posledných pár rokov

a teoreticky môžeš natrafiť aj na obchod kde nebudú mať bez kontaktné platenie, ale treba zasunúť kartu do terminálu

@anonym_aa0abe 😂😂😂😂 nemusíš anonymne, aj tak viem kto si

natalka13
Dnes o 10:53

Platim ak netreba kartu mobil tak hodinkami. Ale aj bez nich by som to zvladala. Hodinky mam pre ine vymozenosti. A mam apple.

anonym_d0ee1b
Dnes o 12:30

Ja platí čipom pod kožou. Odkedy ho mám, neviem si to vynachváliť. Nemusím so sebou nosiť nič, niekedy ani hlavu 🙂.

anonym_aa0abe
Dnes o 12:33
@anonym_d0ee1b

Ja platí čipom pod kožou. Odkedy ho mám, neviem si to vynachváliť. Nemusím so sebou nosiť nič, niekedy ani hlavu 🙂.

@anonym_d0ee1b ktorá banka to podporuje? kde si kúpila taký čip?

anonym_d0ee1b
Dnes o 12:36
@anonym_aa0abe

@anonym_d0ee1b ktorá banka to podporuje? kde si kúpila taký čip?

@anonym_aa0abe keď ma očkovali, tak ma začipovali a teraz už nemusím nosiť karty. :D

anonym_aa0abe
Dnes o 12:44
@anonym_d0ee1b

@anonym_aa0abe keď ma očkovali, tak ma začipovali a teraz už nemusím nosiť karty. :D

@anonym_d0ee1b ale musí to podporovať banka inak to nespojazdníš
https://www.youtube.com/shorts/MPim8CfinFI

https://www.youtube.com/watch?v=Ksw-arKvMPk