Prečo sa mi slúchadlá stále kazia?
Ahojte. Kupujem slúchatká z Tesca, stoja tuším 6 eur a nikdy mi nevydržia viac než mesiac. Niekedy som s nimi nezaobchádzala dobre. Nosila som ich vo vreckách a boli zamotané, ale aj teraz keď to už nerobím, vždy som na tom istom. Buď mi prestane ísť jedno sluchátko alebo je kábel poškodený (aj keď zvonku nič nevidno). Zvykla som kupovať tie oranžové z Kauflandu za 8 eur. Tie vydržali oveľa dlhšie, ale už ich istý čas nepredávajú, čo je škoda. Bola som s nimi spokojná.
Alebo skús Kik, Pepco a podobne za 2-3€ a možno nájdeš niečo, čo vydrží... Ja som si ich v istom období začala odkladať do obalov na slúchadla - silikónové donuty alebo puzdrá.
https://m.alza.sk/sluchatka-na-mobil/18871641.h... Tu máš za pár eur celkom fajn značky..
Ja mám dvoje na ucho z planeo a dvoje z amazonu do ucha a fičia už ani neviem koľko rokov
to ak prenášaš tie klasicke drôtove sú o ničom zachomolia sa ti.Ja sice doma take mám ale to mám len k pc teda notebooku ako doplnok ak youtubečko počuvam alebo proste niečo na booku a nikam ich nenosím neprenášam.Visia mi len doma a mám ich funkčne takto aj niekolko rokov takže to je skôr na taketo učely domace a neprenášať to,nezamotávať.Lebo to budeš kupovať fakt každú chvilu
@anonym_autor takmer na vsetkych kablovych sluchadlach (aj znackovejsich) si ludia "ukrutia" kabliky na mieste, kde vychadzaju zo sluchadla. Mozno keby si nasla take, ktore maju robustnejsie (alebo mali nejaku dodatocnu ochranu - buzirku naviac) tie kabliky aspon na tom useku pri sluchadlach, alebo mali nejaky textilny oplet. Ale mozno take nenajdes. Druha moznost je dat si velky pozor na zaobchadzanie s kablikmi, netahat za ne, nezmotavat ich prilis tesne pri tom "vychode" zo sluchadiel a nekrutit ich vdakovako.
Kúp si bezdrôtové a máš po probléme

@anonym_autor tak si kúp sluchatká za 50-100€ a vydržia ti pol života. 🤷🏼♀️