icon

Problém so sťahovaním aplikácie kamery

6. okt 2025

Baby potrebujem poradiť kúpili sme kameru , chceme ju umiestniť von. Lenže ani za boha sa nám nedá stiahnuť aplikácia. Problém je ten že cez QR kód sa aplikácia stiahne ale hneď tam vypíše výkričníky že môže byt napadnutý náš mobil a.t.d
Stiahli sme ju teda do mobilu ktorý nepoužívame a akonáhle sme dali povoliť sťahovať, všetko ide.
Lenže mi sa ju bojíme stiahnut do nášho mobilu kde máme aj banking a t.d
Už som rozmýšľala že zavolám do daného obchodu nech mi poradia. Ja len čo sa niekto nestretol s podobným problémom ďakujem

anonym_f6708e
6. okt 2025

Ak si ju kupovala cez net môžeš vrátiť do 14 dní.
Aký je to výrobca a model kamery?
Kúp radšej od normálneho výrobcu ktorý má aplikáciu v obchodoch Google/Apple a nie nejaké pochybné aplikácie.
Ak hľadáš niečo lacné tak TP-Link Tapo ak niečo lepšie tak Reolink

autor
6. okt 2025

@anonym_autor

autor
6. okt 2025
@anonym_f6708e

Ak si ju kupovala cez net môžeš vrátiť do 14 dní.
Aký je to výrobca a model kamery?
Kúp radšej od normálneho výrobcu ktorý má aplikáciu v obchodoch Google/Apple a nie nejaké pochybné aplikácie.
Ak hľadáš niečo lacné tak TP-Link Tapo ak niečo lepšie tak Reolink

@anonym_f6708e je to táto kamera. Keďže vôbec nie sme technické tipy nevieme si rady 🤦🏻‍♀️

ukgirls
6. okt 2025

mas aplikaciu Uniarch Mobile Surveillance App z google store alebo app store?

autor
6. okt 2025
@ukgirls

mas aplikaciu Uniarch Mobile Surveillance App z google store alebo app store?

@ukgirls nie , skúšali sme ju tam vyhľadať ale nedá sa . Len cez QR kód

minenkaa
7. okt 2025
@anonym_autor

@ukgirls nie , skúšali sme ju tam vyhľadať ale nedá sa . Len cez QR kód

@anonym_autor normalne ju stiahni,nám to tiež písala aplikácia na dron a nič sa nedeje ,to ta len upozorňuje ,že aplikácia nie je overená ale nie,že je v nej vírus

autor
7. okt 2025
@minenkaa

@anonym_autor normalne ju stiahni,nám to tiež písala aplikácia na dron a nič sa nedeje ,to ta len upozorňuje ,že aplikácia nie je overená ale nie,že je v nej vírus

@minenkaa ďakujem , stiahla som ju teda , hádam sa nič nestane . Play Protect ( či ako sa to volá 🙈)píše že všetko je v poriadku...

minenkaa
7. okt 2025
@anonym_autor

@minenkaa ďakujem , stiahla som ju teda , hádam sa nič nestane . Play Protect ( či ako sa to volá 🙈)píše že všetko je v poriadku...

@anonym_autor to je len upozornenie