Problémy s batériou na Iphone 16 Pro Max
Ahojte mam už 4 mesiac Iphone no problem je katastrofalny po 110 cykloch mi baterka vydrži maximalne deň. Je to v poriadku?
Vecer pred spanim si ho davam nabijat s 20% max.
tak zalezi aku mas spotrebu, co ti stale bezi na ploche a v pozadi, kolko ho aktivne pouzivas, pozri si zdravie baterie... mne nevydrzi ani den..
@mirola praveže zisdne appky mi nebezia na pozadi mam to vypnute. Ja tiez ho nabijam kazdy den
@anonym_autor mne sa dlhodobo najviac osvedcuje (napriek vacsinovym nazorom, ktore melu dookola 20 az 80%) vyuzivat baterie mobilov v celom rozsahu, t.j. ziadne ze pri nizsom stave ho uz dam na nabijacku a potom ho z nej odpajam skor ako pri 100%. Mne sa este ziadna bateria na mobile neopotrebovala a to mavam mobil ovela viac rokov ako okoliti ludia. Ak ho nevyuzivas extremne vela (ze donho pozeras vacsinu dna), tak na 20% baterie by este mal fungovat dost dlho, len "na prijme" aj cely den).
Ale teda prave iPhony su na vydrz baterie skor slabsie no.

tak zalezi aku mas spotrebu, co ti stale bezi na ploche a v pozadi, kolko ho aktivne pouzivas, pozri si zdravie baterie... mne nevydrzi ani den..