icon

Problémy s batériou na Iphone 16 Pro Max

2. sep 2025

Ahojte mam už 4 mesiac Iphone no problem je katastrofalny po 110 cykloch mi baterka vydrži maximalne deň. Je to v poriadku?

mirola
2. sep 2025

tak zalezi aku mas spotrebu, co ti stale bezi na ploche a v pozadi, kolko ho aktivne pouzivas, pozri si zdravie baterie... mne nevydrzi ani den..

billy_jean
2. sep 2025

Vecer pred spanim si ho davam nabijat s 20% max.

autor
2. sep 2025
@mirola

tak zalezi aku mas spotrebu, co ti stale bezi na ploche a v pozadi, kolko ho aktivne pouzivas, pozri si zdravie baterie... mne nevydrzi ani den..

@mirola praveže zisdne appky mi nebezia na pozadi mam to vypnute. Ja tiez ho nabijam kazdy den

madeincssr
2. sep 2025

@anonym_autor mne sa dlhodobo najviac osvedcuje (napriek vacsinovym nazorom, ktore melu dookola 20 az 80%) vyuzivat baterie mobilov v celom rozsahu, t.j. ziadne ze pri nizsom stave ho uz dam na nabijacku a potom ho z nej odpajam skor ako pri 100%. Mne sa este ziadna bateria na mobile neopotrebovala a to mavam mobil ovela viac rokov ako okoliti ludia. Ak ho nevyuzivas extremne vela (ze donho pozeras vacsinu dna), tak na 20% baterie by este mal fungovat dost dlho, len "na prijme" aj cely den).
Ale teda prave iPhony su na vydrz baterie skor slabsie no.