icon

Problémy s prihlásením do starého Apple ID

kiks1992
14. nov 2025

Ahojte , prosím Vas vie mi tu niekto pomôcť ide o to, dávnejšie som.mala iphone potom som ho predala a prešla na Samsung odvtedy ubehlo asi 8rokov kedy som používala výlučne samsungy , teraz som ako darček dostala novy iphone ale ked sa chcem prihlásiť do Apple ID nejde mi to , pretože stale som cez môj email prihlásená na tom starom vytvorenom pred par rokmi ale tym, že cislo mam nove nedá sa mi tam dostať nijako email mam rovnaký ale telefónne číslo staré uz proste nefunguje . Neviete ako sa prihlásiť do starého Apple id ked som zabudla heslo a mam.nove číslo? Skúšala som cez stránku Apple ale tam ked dám zabudnuté heslo stale pýta na overenie kód z toho starého čísla a neviem ako ďalej sa pohnúť novy email mozem vytvoriť ale v tomto emaily mam dost dôležité veci. Ďakujem

biba_18
14. nov 2025

veď starý majl si nemusíš rušiť, len kvôli ID si vytvor nový majl, no ...

kiks1992
autor
14. nov 2025
@biba_18

veď starý majl si nemusíš rušiť, len kvôli ID si vytvor nový majl, no ...

@biba_18 a potom sa bude dat po prihlásení zmenit emailová adresa ? Alebo musí ostať ta co zadám ako novú

biba_18
14. nov 2025

budeš mať nové apple id ... a či sa dá zmeniť? skôr nie ako hej, keďže na starú adresu už id vytvorené je ...
resp. ak chceš mať id na starú adresu - skúsila by som najprv napísať na podporu ako to urobiť ...
alebo toto mi napísal chat:
1️⃣ Prejdi na stránku iforgot.apple.com
Do poľa napíš svoj Apple ID e-mail, ktorý chceš zachovať.
2️⃣ Keď sa zobrazí overenie, klikni na:
„Nemáte prístup k žiadnym dôveryhodným zariadeniam alebo číslam?“
(Presné znenie sa môže líšiť, ale vždy tam je možnosť niečo ako „Can't use any of these?”, „No access?”, „Try account recovery”.)
3️⃣ Apple ti ponúkne Account Recovery (Obnovenie účtu)
Tento proces:
potvrdíš cez dôveryhodný e-mail, ak je dostupný, alebo
spustíš obnovenie účtu, ktoré môže trvať niekoľko dní (bezpečnostná čakacia doba).
Apple ťa počas celého procesu bude informovať e-mailom.
4️⃣ Po dokončení obnovy si nastavíš nové heslo a nové dôveryhodné číslo
E-mail zostane nezmenený, presne tak, ako chceš.