Recenzie a skúsenosti s tlačiarňou Epson Ecotank L8160
Ahojte, ma prosim vas niekto tuto tlaciaren ? Akurat zvazujem kupu… oplati sa za tu cenu? Je farebna tlac pekna, syta ? Nevyblednu vam vytlacene strany po case - ostanu stále kvalitne ? Ake su vase recenzie z pouzivania … ? dakujem vam ❤️

Mám 5rokov epson L3150 ale fungujem na stejnom princípe, nikdy to nebude ako laserová. Môj má svoje muchy ale dobre sa mi s ním pracuje, náplne sú za dobrú cenu.
Postupne bledne mám na nástenke vytlačené z r23 a r25 je viditeľný rozdiel ale môže to byť aj slnkom.
@katica06 dakujem za recenziu, myslite, ze keby boli farebne strany zalaminovane v laminovacej folii a nevystavovali sa slnku tak nevyblednu, ze to pomoze ?
Porovnaj aj túto EcoTank L8050 má iné odtiene farieb
Porovnaj aj túto EcoTank L8050 má iné odtiene farieb
@anonym_276cdb idem hned nato dakujem 🙌🏻
@anonym_autor pri kupe tlaciarne si hlavne over kolko ta nasledne vyjdu naplne,aby ta to nevyslo riadne draho..
@anonym_autor mám inú,ale vyzerá to dobre,dokonca majú teraz cashback a za túto vrátia až 120 eúr
@anonym_autor pri kupe tlaciarne si hlavne over kolko ta nasledne vyjdu naplne,aby ta to nevyslo riadne draho..
@anonym_6b7b60 naplne sa oplatia, dakujem 🙌🏻
@anonym_autor mám inú,ale vyzerá to dobre,dokonca majú teraz cashback a za túto vrátia až 120 eúr
@rozculena a cez aku stranku prosim ? Dakujem

Mám 5rokov epson L3150 ale fungujem na stejnom princípe, nikdy to nebude ako laserová. Môj má svoje muchy ale dobre sa mi s ním pracuje, náplne sú za dobrú cenu.
Postupne bledne mám na nástenke vytlačené z r23 a r25 je viditeľný rozdiel ale môže to byť aj slnkom.