Samsung Galaxy A56 Orange problem s volaniami
Dobry den, chcela by som sa spytat tych, ktori mate spomenuty smartfon zobrany na pausal z Orange, aku verziu softveru vam ukazuje v Nastaveniach - Informacie o telefone - informacie o softveri? U mna to vyzera nasledovne: EUX/-/EUX/EUX (telefon som vsak kupila v elektre za plnu sumu). Zaujima ma, ci telefon priamo z Orange ma inu softverovu verziu, nakolko posledne mesiace mam problem s vypadkami VoLTE hovorov (po 2 min nastane ticho a hovor sa sam zrusi). Vyskusane bolo vsetko, od resetu, vymeny SIM za najnovsiu 5G verziu, pokrytie signalom mame vynikajuce (v 5G sieti mam download na 500 mb/s). Jedine, co pomohlo bolo vypnut VoLTE, co vsak ma za nasledok volania cez staru 2G siet (a podpriemernu kvalitu hovoru). V Orange mi tiez dali len toto riesenie, vraj to sposobuje IMS licencia/pristup? V skratke ma zaujima, ci aj priamo telefon z Orange ma tento problem. Dakujem.
@anonym_autor robí to aj keď máš vypnutú wifi?
@anonym_d47c7e Ano, VoWiFi je vypnute, telefon s najnovsim android 16. A viem aj o znamej s tym istym telefonom a problemom.
@anonym_d47c7e Ano, VoWiFi je vypnute, telefon s najnovsim android 16. A viem aj o znamej s tym istym telefonom a problemom.
@anonym_autor myslel som celkom vypnutú wifi. Ale to je len môj chabý pokus, či nejako neinteragujú tie dve dátové pripojenia počas VoLTE.
@anonym_autor myslel som celkom vypnutú wifi. Ale to je len môj chabý pokus, či nejako neinteragujú tie dve dátové pripojenia počas VoLTE.
@anonym_d47c7e Raz mi takto vypadol hovor vonku, cize WiFi by som netipovala.

@anonym_autor robí to aj keď máš vypnutú wifi?