Samsung Galaxy S5 Mini - zamrzanie telefónu
Prečo sa mi ondí trošká ten telefón nevíte náhodú? Taký je trošká spomalený a dnes mi tak zamrzol že ani reštartuvat neišlo sa dat. Víte na počítači je také že ak podržíte vypíňátko vícej jako 5 sekúnd tak sa vypne aj keď je zamrznutý. Na tomto mobile to nereaguje tak sem museu dát dole dekel zanný a vytáhnút ven baterku a dať spátky. Len tak sa dalo reštartuvat. Čo hovoríte na tento mobil? Máte volagdo? Ste spokojní s tým? Nerobí vám to hentaké?
Kúp si nový mobil
@unbeholfen ak ho ešte obnovíš tak to bude asi zázrak. Kúp si nový mobil
@unbeholfen
Tu bola nedavno duskusia kde bolo nakydane ze ziaden Samsung nevydrzi viac ako dva roky a tvoja S 5 bezi 12
Tvoj presluhuje tak 10 rokov...ide black friday, pozri aj lacné do stovky sú momentálne lepšie ako tvoj. A nebudú mrznút😉
Ani som nevedel že až tolko má. Kamoš má iphone SE prvej generácie, to z roku 2016 a furt ide. Ale to je len 9 rokov takže o 3 novší ako toto.
@unbeholfen
Tu bola nedavno duskusia kde bolo nakydane ze ziaden Samsung nevydrzi viac ako dva roky a tvoja S 5 bezi 12
@anonym_0fe2e4 to je jedno aká značka hlavne nech to neni velké a nech to funguje.
@anonym_0fe2e4 to je jedno aká značka hlavne nech to neni velké a nech to funguje.
Vyheurekujte si to 😂 na také veci momentálne nemám penáz. Odinštaloval som, reštartoval som, nejaký čas ešte vydrží. Tlačidlový treba. A nie vypisovať koniny na koňa. Raz za dva mesáce nabiť kredit a je.
Vyheurekujte si to 😂 na také veci momentálne nemám penáz. Odinštaloval som, reštartoval som, nejaký čas ešte vydrží. Tlačidlový treba. A nie vypisovať koniny na koňa. Raz za dva mesáce nabiť kredit a je.
@unbeholfen Ta nevypisuj koniny na koňa.
@unbeholfen Ta nevypisuj koniny na koňa.
@enmery ty si mala pekný obrázek. Ten pri nicku ten avatar tam kde fotky mávame to profilové.
Já vám povím tak. Mne sa ten mobil páči, a nerád sa vzdávam overených funkčných vecí. Taký akurát do ruky, aj štýl menu a všetko, dizajn celkovo. Tie nové sú jak lopata na sneh.
Mali ste niekto tento model? Alebo aj Galaxy Fame alebo Young. To boli tak dobré mne strašne pasovali. Aj ten Galaxy S3 Mini sa mi tiež páčil. Také nevidím medzi novýma.
Mali ste niekto tento model? Alebo aj Galaxy Fame alebo Young. To boli tak dobré mne strašne pasovali. Aj ten Galaxy S3 Mini sa mi tiež páčil. Také nevidím medzi novýma.
@unbeholfen uvedom si ze je rok skoro 2026 🫣 alebo skus bazar ale to bude hop alebo strop.
Bohuzial ked vec nefunguje tak treba vymenit. Tlacidlovy maju len ozaj dochodcovia (bez urazky).
@unbeholfen uvedom si ze je rok skoro 2026 🫣 alebo skus bazar ale to bude hop alebo strop.
Bohuzial ked vec nefunguje tak treba vymenit. Tlacidlovy maju len ozaj dochodcovia (bez urazky).
@anonym_12cf03 po reštarte a odinštalovaní aplikácií zatial funguje. Z neho teraz píšem. Čo sa týka tlačidlových tak tam ešte sú malé modely. V dobe keď sa len telefonovalo a posielali SMS tak nebol velký rozdiel. Ale spoločenský tlak smeruje k samrtfónom ako tie lístky na vlak, banka, elekronicy čo najviac vecí že dotlačia do takej fázy že smartfón je potrebná výbava. Tak jedine tak kombinovať že tlačidlový na nosenie, a popritom tablet aleb smartfón keď treba niečo elektronicky semtam vybaviť ale to sa dá aj z PC len cez príslušné aplikácie je to praktickejšie. Videl som minule jeden pekný samsung ani nebol velký len stojí okolo 800€ takú sumu som nevidel ani z dialky. Takýto dvacaťkorunový ľudia čo zmôžu?
@anonym_12cf03 Predstav si ,že v práci z praktickych dôvodov,používam tlačítkový telefón,ktorý má 20 rokov.Dovolám sa,SMS pošlem.Horšie bude,keď vypnú GSM sieť.
@anonym_12cf03 Predstav si ,že v práci z praktickych dôvodov,používam tlačítkový telefón,ktorý má 20 rokov.Dovolám sa,SMS pošlem.Horšie bude,keď vypnú GSM sieť.
@niekto2hy počul som o tom vypnutí GSM ale oni sa prispôsobia lebo dnes vyrábané tlačidlové majú 3G/4G čo je pre tento typ mobilu zbytočnosť ale mysleli presne na to. Lebo 4G sieť ešte bude dlho a časom budú robiť aj 5G tlačidlové. Nie kvôli dátam ale aby mohli byť v sieti funkčné. Mám jeden samsung taký spevnený že vodotesný nárazuvzdorný tlačidlový a ten plánujem používať. Baterka aj týždeň vydrží. Tie staré Galaxy smartfóny sa mi strašne velice páčá.
@unbeholfen preboha len sa zasa nelutuj. Daju sa kupit aj telefony "repasovane" tusim sa to vola. Maju zaruku len su pouzivane. Ptm existuju aj na splatky ale to ty neskusaj ani.
@niekto2hy v robote ano ale tak vseobecne uz tazkom ja si tiez tlacitkove pamatam dokonca som aj S3 mini mala ale to bolo davno uz.
Viem, repasované som pozeral, tam sú aj mini modely.
Po tom vyčistení a reštarte ide ten S5 mini dobre ani neseká zatial.
V bazári som videl S3 mini. Dizajnovo sa mi páči. Ale na štvorkový android už neviem zohnať aplikácie. Na šestkový sa ešte dá.

@unbeholfen s5 mini je 12r starý model, môžeš byť vlastne rád, že sa ešte zapne. Vplyvom aktualizácii a užívateľskému opotrebovaniu telefónu sa telefón proste kazí. Je na čase sa s ním rozlúčiť a prejsť na novší model. 🙂