icon

Skúsenosti s kamerovými systémami

evickuska
27. okt 2025

Ahojte. Zajednala som si kamery, pekne cez firmu pri tych cenach dali sme 4 najdolezitejsie a skrinka kde sa to vraj uklada.
Nenahrava to zvuk ani nic. Znamy kupil daku blbinu z Datartu, uklada mu aj 3/4 roka spat. Zvuk vsetko a moze ich aj natacat, nie ako ja. 🤦‍♀️
Viete mi poradit s cim mate skusenost?

doriiis
27. okt 2025

My máme kameru značky tapo. Funguje spoľahlivo vo dne v noci, nepretržite už skoro rok. Stala 77 €

michaella24
27. okt 2025

Tiež mám Tapo kamery - 3 rôzne modely. Platím si aplikáciu okolo 10€ mesačne, aby som mala k dispozícii záznamy ku všetkým kamerám bez použitia SD karty. Kamery hlásia v časoch, ktoré si určím ja. Rozlišujú človeka, domáce zvieratá, autá... Majú zvuk a viem aj ja komunikovať cez ne, majú mikrofón.

evickuska
autor
27. okt 2025
@doriiis

My máme kameru značky tapo. Funguje spoľahlivo vo dne v noci, nepretržite už skoro rok. Stala 77 €

@doriiis nahrava aj dozadu? zvuk a podobne? Predpriprava na kable?

evickuska
autor
27. okt 2025
@michaella24

Tiež mám Tapo kamery - 3 rôzne modely. Platím si aplikáciu okolo 10€ mesačne, aby som mala k dispozícii záznamy ku všetkým kamerám bez použitia SD karty. Kamery hlásia v časoch, ktoré si určím ja. Rozlišujú človeka, domáce zvieratá, autá... Majú zvuk a viem aj ja komunikovať cez ne, majú mikrofón.

@michaella24 a bavime sa o vonkajsich, ano?

doriiis
27. okt 2025
@evickuska

doriiis
27. okt 2025
@evickuska

@evickuska ... My ju nemáme na wifi ale priamo na internetový kabel

michaella24
27. okt 2025
@evickuska

@michaella24 a bavime sa o vonkajsich, ano?

@evickuska áno, mám dve vonkajšie kamery.

Odoslané z aplikácie Alza: https://www.alza.sk/tp-link-tapo-c530ws-d128303.... A s členstvom AlzaPlus+ ti to doručí zadarmo. Do AlzaBoxu, na pobočku aj ďalšie výdajné miesta.

evickuska
autor
28. okt 2025
@michaella24

@evickuska áno, mám dve vonkajšie kamery.

Odoslané z aplikácie Alza: https://www.alza.sk/tp-link-tapo-c530ws-d128303.... A s členstvom AlzaPlus+ ti to doručí zadarmo. Do AlzaBoxu, na pobočku aj ďalšie výdajné miesta.

@michaella24 len normalne na doma, bez pripojenia na elektriku, staci dosah wifi?

michaella24
28. okt 2025
@evickuska

@michaella24 len normalne na doma, bez pripojenia na elektriku, staci dosah wifi?

@evickuska áno, sú pripojené cez wifi a zapojené v elektrickej zásuvke. Najvzdialenejšiu mám asi 30 metrov od domu.

evickuska
autor
28. okt 2025
@michaella24

@evickuska áno, sú pripojené cez wifi a zapojené v elektrickej zásuvke. Najvzdialenejšiu mám asi 30 metrov od domu.

@michaella24 uplne na klasicku? ja mam wifi doma, vonku nemaju problem so signalom?