icon

Skúsenosti s lacnejšími náplňami pre Fujifilm 12 fotoaparát

9. jan 2026

Ahojte. Chcem sa opýtať tie ktoré máte tento fotoaparát. Kupujete len tie drahé náplne do neho alebo máte aj lacnejšiu alternatívu. Ide o to, že to zvažujeme ako darček pre dcéru ale predsa je to dieťa a tych 20 fotiek vyfoti za jeden deň a je to dosť . Ďakujem

mullerova46
9. jan 2026

@anonym_autor sú digitálne fotoaparáty pre deti ktore majú pamäť nejakých 100 fotiek a možno aj viac podľa SD karty. Tieto čo robia hneď fotky sú pre dieťa veľmi drahé.

kitycat
9. jan 2026

To mas na mysli ten instax ?? Pretoze fakt nechapem o com hovoris ked tam su naplne

anonym_df36b3
9. jan 2026

Skús premyslieť praktickejšie, dcéra zdedí starší mobil na fotenie + kúpiť tankovú farebnú tlačiareň. Vyjde to lacnejšie na prevádzku a tlačiareň využijete viac ako len na fotky.

autor
Autor odpoveď zmazal
autor
9. jan 2026
@kitycat

To mas na mysli ten instax ?? Pretoze fakt nechapem o com hovoris ked tam su naplne

@kitycat áno mám na mysli instax. ci sa daju náplne zohnať aj lacnejšie ( papier do fotaka balenie 20ks stoji cca 17e)

autor
9. jan 2026
@anonym_df36b3

Skús premyslieť praktickejšie, dcéra zdedí starší mobil na fotenie + kúpiť tankovú farebnú tlačiareň. Vyjde to lacnejšie na prevádzku a tlačiareň využijete viac ako len na fotky.

@anonym_df36b3 ďakujem za odpoveď . Tlačiareň mame toto je na iný účel. Skôr chcem skúsenosti s týmto foťákom

kitycat
9. jan 2026

No najekonomickejsie du tie mini v megabaleniach, ale hej vychadza to tak na fotka za euro. Ono to totiz nie je fotak, s ktorym sa foti kazda blbost, je to velmi pekne a je to ozaj o okamziku... kupila by som tak 12 a viac rocnej co premysla a vazi si veci.
Ja som si tento mini kupovala davno po 20ke, krasne fotky, jedinecne 🙂

autor
9. jan 2026
@kitycat

No najekonomickejsie du tie mini v megabaleniach, ale hej vychadza to tak na fotka za euro. Ono to totiz nie je fotak, s ktorym sa foti kazda blbost, je to velmi pekne a je to ozaj o okamziku... kupila by som tak 12 a viac rocnej co premysla a vazi si veci.
Ja som si tento mini kupovala davno po 20ke, krasne fotky, jedinecne 🙂

@kitycat ďakujem za odpoveď . Môžem sa opýtať ta fotka ktora výjde je ako klasicka foto v menšom formáte alebo je to iny papier ?

kitycat
10. jan 2026
@anonym_autor

@kitycat ďakujem za odpoveď . Môžem sa opýtať ta fotka ktora výjde je ako klasicka foto v menšom formáte alebo je to iny papier ?

@anonym_autor velkost tej mini mas ako platobna karta a ta fotka je teda mensia v tom rame. Fo tka je viac menej taka klasika, ta fotka sa ti vyfarbi na tom fotopapieri a samozrejme nie je az taka ostra.
Ja som ho na denne fotenie nepouzivala a teraz uz mam tlaciarne na vsetky 3 formaty a nechala som si ten stvorcovy fotak

autor
10. jan 2026
@kitycat

@anonym_autor velkost tej mini mas ako platobna karta a ta fotka je teda mensia v tom rame. Fo tka je viac menej taka klasika, ta fotka sa ti vyfarbi na tom fotopapieri a samozrejme nie je az taka ostra.
Ja som ho na denne fotenie nepouzivala a teraz uz mam tlaciarne na vsetky 3 formaty a nechala som si ten stvorcovy fotak

@kitycat Aha no oki a mozem poprosiť akú máš tu tlačiareň ?