Skúsenosti s robotickým vysávačom Xiaomi
Baby ako ste spokojne so xiaomi? Navigacia po dome, vysledok vysavania aj mopovania? Pripadne mate niektora skusenost so xiaomi s40 pro? Dakujem.
@anonym_autor mam presne tento model a je super; som milo prekvapena, dlho som mopu odolavala, lebo tie starsie modely mali len taku “mokru handru” co tahali za sebou. Ale fakt som spokojna. Mala som jeden z prvych xiaomi modelov, iba vysavac, mal 7 rokov a teda tento je tichy, vies ponastavovat v apke kopec veci. Jedine, co nema (stary model mal), tak nehlasi plny kos ani prazdnu nadobu na vodu.Ale vytiera super.
Xiaomi už nikdy viac vždy sa len strácal, odporúčam Roborock
Mala som aj xiaomi a teraz mam roborock a to je iny level 🤌
@anonym_autor Ja mam tiez Roborock, ale teda aj to je od Xiaomi. Mam Q10 a som nadsena, tak cisto som este nemala, kedze sa napcha ozaj vsade, kde moze.
@anonym_autor podla mna je strasny rozdiel v tych radach... mame tu najvyssiu a je super. Znami si kupili jednu z nizsich rad a uz to vo vsetkych kategoriach bolo horsie (navigacia, umyvanie, dlzka vysavania atd atd)... Zaklad je asi porovnavat aj s inymi znackami v rovnake kategorii...
@anonym_autor podla mna je strasny rozdiel v tych radach... mame tu najvyssiu a je super. Znami si kupili jednu z nizsich rad a uz to vo vsetkych kategoriach bolo horsie (navigacia, umyvanie, dlzka vysavania atd atd)... Zaklad je asi porovnavat aj s inymi znackami v rovnake kategorii...
@anonym_36e2c9 rozhodujem sa medzi roborockom, ktory sa aj vyprazdni a umyje vysusi handry a tymto xiaomi s40pro. Rozdiel v cene je obrovsky. S roborockom som bola spokojna, jeden z prvsich mopovacich, a chcela som dat sancu tomu xiaomi, lebo mi pride jednoduchsi. Ale nechcem usetrit na ukor spinavej dlazky

@anonym_autor mame este tu nižšiu radu ako vidím,xiaomi S20+ a je to výborný pomocník