icon

Skúsenosti s robotickým vysávačom Xiaomi

Včera o 21:07

Baby ako ste spokojne so xiaomi? Navigacia po dome, vysledok vysavania aj mopovania? Pripadne mate niektora skusenost so xiaomi s40 pro? Dakujem.

nairobi
Včera o 21:16

@anonym_autor mame este tu nižšiu radu ako vidím,xiaomi S20+ a je to výborný pomocník

dzejn80
Včera o 22:37

@anonym_autor mam presne tento model a je super; som milo prekvapena, dlho som mopu odolavala, lebo tie starsie modely mali len taku “mokru handru” co tahali za sebou. Ale fakt som spokojna. Mala som jeden z prvych xiaomi modelov, iba vysavac, mal 7 rokov a teda tento je tichy, vies ponastavovat v apke kopec veci. Jedine, co nema (stary model mal), tak nehlasi plny kos ani prazdnu nadobu na vodu.Ale vytiera super.

anonym_a7bbdb
Dnes o 05:08

Xiaomi už nikdy viac vždy sa len strácal, odporúčam Roborock

ariannazara
Dnes o 05:50

Mala som aj xiaomi a teraz mam roborock a to je iny level 🤌

marianarem
Dnes o 06:22

@anonym_autor Ja mam tiez Roborock, ale teda aj to je od Xiaomi. Mam Q10 a som nadsena, tak cisto som este nemala, kedze sa napcha ozaj vsade, kde moze.

anonym_36e2c9
Dnes o 07:10

@anonym_autor podla mna je strasny rozdiel v tych radach... mame tu najvyssiu a je super. Znami si kupili jednu z nizsich rad a uz to vo vsetkych kategoriach bolo horsie (navigacia, umyvanie, dlzka vysavania atd atd)... Zaklad je asi porovnavat aj s inymi znackami v rovnake kategorii...