Skúsenosti so 4kou internetom a televíziou
Ahojte mate skusenosti ? Ako to šlape hlavne internet, mame momentalne magio od telekomu a konci nam viazanosť tak rozmyšlame že to ukončíme lebo každý rok nam len zvyšujú cenu.
4ka má ako internet, nie len bezdrôtovo vzduchom?
Istejší a stabilnejší je optický internet cez kábel ako bezdrôtový vzduchom ktorý závisí od počasia aj od počtu zákazníkov v tvojom okolí.
Nemáte tam iného poskytovateľa internetu čo má optiku?
4ka má ako internet, nie len bezdrôtovo vzduchom?
Istejší a stabilnejší je optický internet cez kábel ako bezdrôtový vzduchom ktorý závisí od počasia aj od počtu zákazníkov v tvojom okolí.
Nemáte tam iného poskytovateľa internetu čo má optiku?
@anonym_563f9c Aha taaak ja sa v tom vobec nevyznam ze optika je napriklad lepsia pozistujem ci je viac poskytovateľov
My máme a sme veľmi spokojní. A normálnu optiku, vzduchom ťahaný net mám v práci od nich a tiež som spokojná. Služby im zabezpečuje Swan
@anonym_563f9c Aha taaak ja sa v tom vobec nevyznam ze optika je napriklad lepsia pozistujem ci je viac poskytovateľov
@anonym_autor https://zive.aktuality.sk/clanok/UtlHDhd/vybera...

Je to rýchle a stabilné, len z času na čas mávajú výpadky po polnoci asi na 10-15 minút, ako keby robili nejakú údržbu. Ak je na Morave silná búrka alebo napadne príliš veľa snehu, tak môžu nastať výpadky TV niektorých zahraničných staníc, oni to tam majú nejako poprepájané. Asi záleží aj od lokality.