icon

Skúsenosti so 4kou internetom a televíziou

27. nov 2025

Ahojte mate skusenosti ? Ako to šlape hlavne internet, mame momentalne magio od telekomu a konci nam viazanosť tak rozmyšlame že to ukončíme lebo každý rok nam len zvyšujú cenu.

sevrin
27. nov 2025

Je to rýchle a stabilné, len z času na čas mávajú výpadky po polnoci asi na 10-15 minút, ako keby robili nejakú údržbu. Ak je na Morave silná búrka alebo napadne príliš veľa snehu, tak môžu nastať výpadky TV niektorých zahraničných staníc, oni to tam majú nejako poprepájané. Asi záleží aj od lokality.

anonym_563f9c
27. nov 2025

4ka má ako internet, nie len bezdrôtovo vzduchom?

Istejší a stabilnejší je optický internet cez kábel ako bezdrôtový vzduchom ktorý závisí od počasia aj od počtu zákazníkov v tvojom okolí.
Nemáte tam iného poskytovateľa internetu čo má optiku?

autor
28. nov 2025
@anonym_563f9c

4ka má ako internet, nie len bezdrôtovo vzduchom?

Istejší a stabilnejší je optický internet cez kábel ako bezdrôtový vzduchom ktorý závisí od počasia aj od počtu zákazníkov v tvojom okolí.
Nemáte tam iného poskytovateľa internetu čo má optiku?

@anonym_563f9c Aha taaak ja sa v tom vobec nevyznam ze optika je napriklad lepsia pozistujem ci je viac poskytovateľov

sima2111
28. nov 2025

My máme a sme veľmi spokojní. A normálnu optiku, vzduchom ťahaný net mám v práci od nich a tiež som spokojná. Služby im zabezpečuje Swan

niekto2hy
28. nov 2025
@anonym_autor

@anonym_563f9c Aha taaak ja sa v tom vobec nevyznam ze optika je napriklad lepsia pozistujem ci je viac poskytovateľov