icon

Tmavý režim na Modrom koníku

11. nov 2025

Prosim adminov o tmavy rezim konika, aby som tu mohla byt aj pocas migreny. Ta biela mi zhorsuje migrenu. Dakujem 😀

anonym_2a44b6
11. nov 2025

Som za😋

stellarstar
11. nov 2025

@anonym_autor ved si ho nastav sama v tel

anonym_2a44b6
11. nov 2025
@stellarstar

@stellarstar ja mám ale mk to nemení 😋

autor
11. nov 2025
@stellarstar

@stellarstar nemam taku moznost. Sltmit jas iba.

stellarstar
11. nov 2025
@anonym_autor

@stellarstar nemam taku moznost. Sltmit jas iba.

@anonym_2a44b6
@anonym_autor ani cez net?

liusa82
11. nov 2025

už by celkovo bolo na čase to tu pomeniť.Mne tá modrá dosť vadí.Nejako z viac farieb si vybrať.Také je to tu už okukané

kuriatko77
11. nov 2025

@anonym_autor súhlasím je to tu ako v nemocnici

autor
12. nov 2025
@stellarstar

@anonym_2a44b6
@anonym_autor ani cez net?

@stellarstar a kde?

anonym_989d94
12. nov 2025

@anonym_autor ja keď mám migrénu tak som rada ze žijem, a nie ešte čítať niečo na mk.

stellarstar
12. nov 2025
@anonym_autor

@stellarstar a kde?

@anonym_autor no myslimcez google alebo iny prehliadač

autor
12. nov 2025
@stellarstar

@anonym_autor no myslimcez google alebo iny prehliadač

@stellarstar aha. Ale to nefunguje na konik pokial viem.

anonym_b6c452
12. nov 2025

Radšej nechoď sem, aj tak je tu samých sprostých

sisa_s
12. nov 2025
@anonym_b6c452

Radšej nechoď sem, aj tak je tu samých sprostých

@anonym_b6c452 ved aj ty si tu

veronikazloch
12. nov 2025
@anonym_autor

@stellarstar aha. Ale to nefunguje na konik pokial viem.

@anonym_autor funguje

anonym_75bba4
12. nov 2025
@liusa82

už by celkovo bolo na čase to tu pomeniť.Mne tá modrá dosť vadí.Nejako z viac farieb si vybrať.Také je to tu už okukané

@liusa82 Tak, ja som za ružovú.

stellarstar
12. nov 2025
@anonym_75bba4

@anonym_75bba4 😂😂 pink 🙈

liusa82
12. nov 2025
@anonym_75bba4

@anonym_75bba4 no volakedy boli takéto možnosti napr aj na pokeci teraz neviem nechodim tam už..že si si mohla nastaviť pozadia aké si chcela farebné.A mohli by aj názov modrý konik zmeniť celkovo na niečo všeobecnejšie.Aj keď to pochybujem lebo ludia sú na tento názov zvyknutí odjakživa ale do toho popisku čo pozmenili sa už názov tejto stránky vôbec nehodi.Je to také od veci že skutoční ludia,skutočný život a reálne skúsenosti.Diskusie o všetkom pre všetkých a sprievodca svetom žien. Priateľská komunita, bazár, odborné poradne a recenzie, ktorým môžeš dôverovať. A do toho názov modrý koník 😁

anonym_75bba4
12. nov 2025
@stellarstar

@anonym_75bba4 😂😂 pink 🙈

@stellarstar No a? Moja obľúbená farba 😅

anonym_75bba4
12. nov 2025
@liusa82

@anonym_75bba4 no volakedy boli takéto možnosti napr aj na pokeci teraz neviem nechodim tam už..že si si mohla nastaviť pozadia aké si chcela farebné.A mohli by aj názov modrý konik zmeniť celkovo na niečo všeobecnejšie.Aj keď to pochybujem lebo ludia sú na tento názov zvyknutí odjakživa ale do toho popisku čo pozmenili sa už názov tejto stránky vôbec nehodi.Je to také od veci že skutoční ludia,skutočný život a reálne skúsenosti.Diskusie o všetkom pre všetkých a sprievodca svetom žien. Priateľská komunita, bazár, odborné poradne a recenzie, ktorým môžeš dôverovať. A do toho názov modrý koník 😁

@liusa82 Pokec 😅 Ešte existuje? Názov MK by som nemenila, ale tuším nedávno menili stránku a bolo to tu hrozné, ešteže išlo prepnúť na starý vzhľad.

liusa82
12. nov 2025
@anonym_75bba4

@liusa82 Pokec 😅 Ešte existuje? Názov MK by som nemenila, ale tuším nedávno menili stránku a bolo to tu hrozné, ešteže išlo prepnúť na starý vzhľad.

@anonym_75bba4 no ale nehodi sa mi to.Modrý koník sa hodil keď bolo uvedené že je to stránka pre matky s deťmi atd atd.Teraz to v popise vôbec ani nemáš skôr všeobecne zamerané.To ešte celkom suviselo vtedy .Teraz mi to príde ozaj od veci.

unbeholfen
15. nov 2025

Dig ehe, šun avanďa more!