Tmavý režim na Modrom koníku
Prosim adminov o tmavy rezim konika, aby som tu mohla byt aj pocas migreny. Ta biela mi zhorsuje migrenu. Dakujem 😀
@anonym_autor ved si ho nastav sama v tel
@stellarstar ja mám ale mk to nemení 😋
@stellarstar nemam taku moznost. Sltmit jas iba.
@stellarstar nemam taku moznost. Sltmit jas iba.
@anonym_2a44b6
@anonym_autor ani cez net?
už by celkovo bolo na čase to tu pomeniť.Mne tá modrá dosť vadí.Nejako z viac farieb si vybrať.Také je to tu už okukané
@anonym_autor súhlasím je to tu ako v nemocnici
@anonym_autor ja keď mám migrénu tak som rada ze žijem, a nie ešte čítať niečo na mk.
@stellarstar a kde?
@anonym_autor no myslimcez google alebo iny prehliadač
@anonym_autor no myslimcez google alebo iny prehliadač
@stellarstar aha. Ale to nefunguje na konik pokial viem.
Radšej nechoď sem, aj tak je tu samých sprostých
Radšej nechoď sem, aj tak je tu samých sprostých
@anonym_b6c452 ved aj ty si tu
@stellarstar aha. Ale to nefunguje na konik pokial viem.
už by celkovo bolo na čase to tu pomeniť.Mne tá modrá dosť vadí.Nejako z viac farieb si vybrať.Také je to tu už okukané
@liusa82 Tak, ja som za ružovú.
@liusa82 Tak, ja som za ružovú.
@anonym_75bba4 no volakedy boli takéto možnosti napr aj na pokeci teraz neviem nechodim tam už..že si si mohla nastaviť pozadia aké si chcela farebné.A mohli by aj názov modrý konik zmeniť celkovo na niečo všeobecnejšie.Aj keď to pochybujem lebo ludia sú na tento názov zvyknutí odjakživa ale do toho popisku čo pozmenili sa už názov tejto stránky vôbec nehodi.Je to také od veci že skutoční ludia,skutočný život a reálne skúsenosti.Diskusie o všetkom pre všetkých a sprievodca svetom žien. Priateľská komunita, bazár, odborné poradne a recenzie, ktorým môžeš dôverovať. A do toho názov modrý koník 😁
@anonym_75bba4 😂😂 pink 🙈
@stellarstar No a? Moja obľúbená farba 😅
@anonym_75bba4 no volakedy boli takéto možnosti napr aj na pokeci teraz neviem nechodim tam už..že si si mohla nastaviť pozadia aké si chcela farebné.A mohli by aj názov modrý konik zmeniť celkovo na niečo všeobecnejšie.Aj keď to pochybujem lebo ludia sú na tento názov zvyknutí odjakživa ale do toho popisku čo pozmenili sa už názov tejto stránky vôbec nehodi.Je to také od veci že skutoční ludia,skutočný život a reálne skúsenosti.Diskusie o všetkom pre všetkých a sprievodca svetom žien. Priateľská komunita, bazár, odborné poradne a recenzie, ktorým môžeš dôverovať. A do toho názov modrý koník 😁
@liusa82 Pokec 😅 Ešte existuje? Názov MK by som nemenila, ale tuším nedávno menili stránku a bolo to tu hrozné, ešteže išlo prepnúť na starý vzhľad.
@liusa82 Pokec 😅 Ešte existuje? Názov MK by som nemenila, ale tuším nedávno menili stránku a bolo to tu hrozné, ešteže išlo prepnúť na starý vzhľad.
@anonym_75bba4 no ale nehodi sa mi to.Modrý koník sa hodil keď bolo uvedené že je to stránka pre matky s deťmi atd atd.Teraz to v popise vôbec ani nemáš skôr všeobecne zamerané.To ešte celkom suviselo vtedy .Teraz mi to príde ozaj od veci.

Som za😋