icon

Vodotesný obal na mobil

Včera o 07:30

Dobré ráno prajem.Chcem sa spýtať aký vodotesný obal na mobil používate na dovolenkách?Odporučíte mi nejaký spoľahlivý?Ďakujem.

olimuc
Včera o 09:03

Catalyst jednoznacne … ale neviem na ake modely je dostupny. My mame len iphony a viem, ze je aj na Samsungy. Musi by na presny model, inak nesedi. Su aj na apple watch.

anonym_5ffd64
Včera o 09:36

A na co to presne pottebujes ?

autor
Včera o 10:57
@anonym_5ffd64

A na co to presne pottebujes ?

@anonym_5ffd64 Na plávanie v mori a fotenie aj pod hladinou.

anonym_5ffd64
Včera o 11:21
@anonym_autor

@anonym_5ffd64 Na plávanie v mori a fotenie aj pod hladinou.

@anonym_autor prosim ta mams tym skusenosti. Fotit pod vodou je trosku narocne v tom ze mobil v puzdre o nieco horsie reaguje, plus vlny. Voda s tebou pohybuje cize niekedy to je aj otravne. Dnes si vies kupit za par eur gopro vyssej kvality z bazosu alebo pozicat. Natocis si kvalitne video a z toho si lahko vyberies tie naj fotky. Vsade nosim gopro a ine veci. Nepotrebuje ziadne puzdro.

autor
Včera o 11:27
@anonym_5ffd64

@anonym_autor prosim ta mams tym skusenosti. Fotit pod vodou je trosku narocne v tom ze mobil v puzdre o nieco horsie reaguje, plus vlny. Voda s tebou pohybuje cize niekedy to je aj otravne. Dnes si vies kupit za par eur gopro vyssej kvality z bazosu alebo pozicat. Natocis si kvalitne video a z toho si lahko vyberies tie naj fotky. Vsade nosim gopro a ine veci. Nepotrebuje ziadne puzdro.

@anonym_5ffd64 Gopro máme,ale ja chcem mať obal aj na mobil,aby som sa nemusela báť, keď mi naňho šplechne voda a fotky len také do 2 m pod hladinou.

anonym_5ffd64
Včera o 11:31
@anonym_autor

@anonym_5ffd64 Gopro máme,ale ja chcem mať obal aj na mobil,aby som sa nemusela báť, keď mi naňho šplechne voda a fotky len také do 2 m pod hladinou.

@anonym_autor obal je casto folia nie sklo a to skresluje fotky. Noj nazor vyhodene peniaze

autor
Včera o 12:29
@anonym_5ffd64

@anonym_autor obal je casto folia nie sklo a to skresluje fotky. Noj nazor vyhodene peniaze

@anonym_5ffd64 Nestojí to stovky eur, takže otázka peňazí nie je dôležitá. Dôležité je to,aby mi ochránil mobil pred vodou.