icon

VÚB nová aplikácia - problémy s inštaláciou

petsvk
3. dec 2025

Viem že tu beží rozsiahla debata o novej apke , len by som chcel podotknúť na zásadný rozdiel oproti starej apke . Nová aplikácia ide len na jednom smartfóne ! Starú sme mali nainštalovanú na troch a išla . Nová keď sa dá na druhý , tak prvý sa deaktivuje. Potvrdila mi to aj pani na infolinke , potom čo som asi 5x aktivoval dookola aplikáciu

zuzacka16
3. dec 2025

no mne píšu stále že do zajtra to ešte pôjde, potom už len v obmedzenom režime..uvidím teda v piatok, čo všetko mi bloknú..nemám nervy si ju preinštalovávať..každý na to nadáva..

anonym_c6ffe1
3. dec 2025

To mate vsetci za trest, ze pouzivate VUB banku 🙂 🙂 (ale nie, viem, ze problemy su/mozu byt v kazdej banke)...

januska12323
3. dec 2025

Ja sa chystám dnes prehodiť a už teraz mám z toho nervy 😁

alkoholik
3. dec 2025

Osobne sa cudujem kazdemu kto je dobrovolne v tejto banke. Sluzby na hovno, apka hodna 5( myslene v skolskej stupnici)

petsvk
autor
3. dec 2025
@januska12323

Ja sa chystám dnes prehodiť a už teraz mám z toho nervy 😁

@januska12323 pripravte si EID digitálny kód mal by byť v starej apke , PUK kód na obnovenie a ak niečo nemáte tak občiansky preukaz , ono vás to v novej apke nevedie, pokiaľ má človek trochu potuchy ako robiť so smartfónom , dá sa to aj doma

zuzacka16
3. dec 2025

teraz mi prišla správa z banky, že ďakujeme, že ste s nami prestúpili a novú apku a ste pripravení..ja tú novú ešte nemám nainštalovanú a ani si ju nejdem inštalovať 😂

anonym_871e75
3. dec 2025
@zuzacka16

teraz mi prišla správa z banky, že ďakujeme, že ste s nami prestúpili a novú apku a ste pripravení..ja tú novú ešte nemám nainštalovanú a ani si ju nejdem inštalovať 😂

@zuzacka16
A banke je to jedno a ta stara prestava fungovat, tato nova ma prisnejsi pristup, 4 miestny kod je natiahnuty na 6.

dankakuc
3. dec 2025

nervy mám z nich, aj internet banking v pc bol prehľadnejší a jednoduchší.

michaela131111
Dnes o 10:10
@dankakuc

nervy mám z nich, aj internet banking v pc bol prehľadnejší a jednoduchší.

@dankakuc presne, stará appka prehľadná zruzumitrlna, nová o nicom