icon

Zlepšil sa signál operátora 4ka?

21. sep 2025

Ahojte, neviete ci je mozne vybrat si u 4ky telefonne cislo?
V minulosti mali aj dost problem so signalom, nie je to uz lepsie? Zvazujem k nim prejst. Dik.

danielad9
21. sep 2025

@anonym_autor ja som od nich odišla práve kvôli signálu. Bola som u nich asi 3 roky ale veľká bieda. Za tie ceny sa teda vôbec neoplatí. Čo sa týka výberu čísla tak netuším či si ho sama môžeš zvoliť

hviezdicka002
21. sep 2025

Odišla som od nich po 4 rokoch, bolo to hrozne často som nemala signál v meste nie to niekde v nejakých dedinách v kuse E a veľa krát som bola nedostupná nikdy viac už radšej si priplatím.

autor
21. sep 2025

Dakujem dievcata, takze zmena k lepsiemu nie je 🙁

anonym_c3d6a3
21. sep 2025

A dievčatá ktorá sa oplatí? Tiež som chcela ku 4ke ale tak ako vidím nič z toho. Ja potrebujem len na nete, vďaka

luciaruz
21. sep 2025

My máme s mužom štvorku uz roky rokúce a sme nadšení. Nikdy sme nemali problémy so signálom

zalka
21. sep 2025
@luciaruz

My máme s mužom štvorku uz roky rokúce a sme nadšení. Nikdy sme nemali problémy so signálom

@luciaruz súhlasím ja som vo štvorke asi od tretieho dna kedy spustili predaj a bez problémov na svk ...

lanka999
21. sep 2025

stvorka otras slaby signal navyse odkedy ma novy telefon neskutocne mi miznu data netusim kam kedze videa pozeram len ked som na wifi stahujem tiez len cez wifi....

maranco
21. sep 2025

@anonym_autor ak by nemali výber čísla môžeš to obísť tak, vyberieš si číslo tu https://www.o2.sk/podpora/ostatne-sluzby/person... a potom presunieš číslo do 4ky

signál záleží kde sa často vyskytuješ, či často cestuješ (vo vlaku to miestami vypadáva), 4ka využíva aj časť siete Orange
Telekom a O2 zase využívajú časť siete medzi sebou
Môžeš si pozrieť aj mapy čo namerali používatelia
https://www.nperf.com/sk/map/SK/-/-/signal
https://www.nperf.com/sk/map/SK/-/-/download

maranco
21. sep 2025
@lanka999

stvorka otras slaby signal navyse odkedy ma novy telefon neskutocne mi miznu data netusim kam kedze videa pozeram len ked som na wifi stahujem tiez len cez wifi....

@lanka999 pozri si spotrebu dát podľa aplikácií tam zistíš kde sa míňajú

lanka999
21. sep 2025
@maranco

@lanka999 pozri si spotrebu dát podľa aplikácií tam zistíš kde sa míňajú

@maranco pozrela som kamos mi povypinal blbosti fb pozeram cez operu tak neviem kde je problem....

jarmila2010
21. sep 2025

aj my sme vsetci v 4ke a tiez nejaky zasadny problem nemame...mozno niekde v kopcoch...4ka,kde nema pokrytie,vyuziva siet orange...manzel na nej funguje aj v NL

jarvisstyle
21. sep 2025

Ako bolo spomenuté signál je slabší, ale v meste problém nie je iba mimo mesta.
Ale veľká výhoda sú za mňa neobmedzené dáta za 16€, čo vlastne nemá konkurenciu, pretože nikto iný neobmedzené dáta neposkytuje.

hviezdicka002
22. sep 2025
@jarvisstyle

Ako bolo spomenuté signál je slabší, ale v meste problém nie je iba mimo mesta.
Ale veľká výhoda sú za mňa neobmedzené dáta za 16€, čo vlastne nemá konkurenciu, pretože nikto iný neobmedzené dáta neposkytuje.

@jarvisstyle tak neviem že či Košice sú v kopcoch ale často som mala E aj v nich. V Orange sa mi ešte ani raz nestalo žeby som nemala signál ak nerátam v štôlni.

simona_racz
22. sep 2025

To záleží od lokality. Ja som bola na miestach, kde aj Telekom mal jednu paličku, a ten patrí medzi najlepšie pokrytia. Ale 4ka je tým známa, že viac je v roamingu, ako vo vlastnej sieti. Ja som mala 4ku ešte dávnejšie, a na displayi som vkuse mala že 4KA/Orange. Vedia že majú slabé pokrytie, tak majú s Orange roaming. Keď som som manuálne prepla že 4KA, tak buď nič alebo jedna palička.

autor
22. sep 2025
@simona_racz

To záleží od lokality. Ja som bola na miestach, kde aj Telekom mal jednu paličku, a ten patrí medzi najlepšie pokrytia. Ale 4ka je tým známa, že viac je v roamingu, ako vo vlastnej sieti. Ja som mala 4ku ešte dávnejšie, a na displayi som vkuse mala že 4KA/Orange. Vedia že majú slabé pokrytie, tak majú s Orange roaming. Keď som som manuálne prepla že 4KA, tak buď nič alebo jedna palička.

@simona_racz A je to velky problem, ked idu cez Orange?

opica_skorica
22. sep 2025
@anonym_autor

@anonym_autor v krajskom meste byvam a signal neni. Iba v obyvacke nalepena pri radiatori. Ked sa pohnem, tak bez signalu. Otras.

simona_racz
23. sep 2025
@anonym_autor

@anonym_autor väčšinou (teda skoro vždy) mi nešli dáta, len volanie a sms, keď to bolo v roamingu. Ináč myšlienka to bola dobrá, lebo kde nieje signál, tam je roaming. Len tie dáta nedotiahli.

simona_racz
23. sep 2025

Ináč keď nepotrebujete mať doslovne štvorku len dobré ceny bez viazanosti tak si pozrite operátora Radosť. Tam sú dobré ceny. Využívajú sieť O2. Tiež nie najlepšia, ale aspoň od 4ky lepšia. Dúfam že to neberiete ako reklamu. Chcela som len poradiť. Ak vadí dopredu sa ospravedlňujem.

autor
23. sep 2025
@opica_skorica

@anonym_autor v krajskom meste byvam a signal neni. Iba v obyvacke nalepena pri radiatori. Ked sa pohnem, tak bez signalu. Otras.

@opica_skorica Tak toto je haluz 😀

autor
23. sep 2025
@simona_racz

Ináč keď nepotrebujete mať doslovne štvorku len dobré ceny bez viazanosti tak si pozrite operátora Radosť. Tam sú dobré ceny. Využívajú sieť O2. Tiež nie najlepšia, ale aspoň od 4ky lepšia. Dúfam že to neberiete ako reklamu. Chcela som len poradiť. Ak vadí dopredu sa ospravedlňujem.

@simona_racz Dakujem, pozriem teda Radost 🙂 Nepotrebujem nutne 4ku, len maju fajn ceny

simona_racz
23. sep 2025

Radosť má dosť porovnatelné ceny, a sieť určite lepšia. Spýtaj sa ludí, čo majú Tesco Mobile alebo O2, nech ti povedia či je dobrá sieť. Ja mám Telekom tak neviem. Ale ináč operátori vraj investujú do tých vysielačov, a rozširujú tie veže s anténami, tak otázka nebola od veci. Len neviem či aj 4ka. Viem že Orange a Telekom stále špekulujú. Furt sú nejaké články o tom.

maslarova
Odpoveď bola odstránená
simona_racz
9. okt 2025

Ak si zadáte tie kupóny tak prvý mesiac je za polovicu tuším.

malaslnecnica85
9. nov 2025
@simona_racz

@simona_racz áno je
@anonym_autor áno je to strašný problém
@simona_racz no radosť je mesačne 100gb a potom vás spomalí rýchlosť internetu
radosť je strašne o ničom... 100gb minie za chvíľu keď pustím netflix napr na telke . celé zle