icon

Zmena mobilného operátora - Telekom, Orange, alebo O2

Dnes o 10:38

Dobry den co by ste mi odporucili? Telecom?orange?O2? Dakujem

anonym_f7264d
Dnes o 10:53

Najprv musíš vedieť aké máš svoje potreby.
Koľko minút mesačne prevoláš, koľko dát minieš, kde často cestuješ.

anonym_bf4235
Dnes o 11:23

Ja som prešla z orange na radosť kvoli cene. Telefóny od operátora nikdy neberiem a za rovnaký paušál som platila v orange raz toľko. Čiže po 24rokoch som orange pustila k vode - zmenu nevnímam

renka30
Dnes o 12:51

Tiež mám Radosť, všetko neobmedzene za 23€ https://www.radost.sk/ponuka-a-sluzby

akinomel
Dnes o 16:28

@anonym_autor mám Radosť neobmedzene za 23 EUR. Som veľmi spokojná. Ak chceš, pozri - majú aj iné pponuky.

lubhomira
Dnes o 16:35

@anonym_autor my sme prešli na Radosť, sme maximálne spokojní 👌

anonym_4f623a
Dnes o 16:35

Som v Orange už viac ako 20 rokov. Ale mám tam známosť ktorá mi vždy vie vybaviť čo potrebujem aby som veľa neplatila. Budeme od nich brať aj internet.

autor
Dnes o 17:18
@akinomel

@anonym_autor mám Radosť neobmedzene za 23 EUR. Som veľmi spokojná. Ak chceš, pozri - majú aj iné pponuky.

@akinomel neobmedzeny internet aj volanie?

akinomel
Dnes o 18:58
@anonym_autor

@akinomel neobmedzeny internet aj volanie?

@anonym_autor áno. Po 100 Gb sa spomalí rýchlosť. Vyššie je priamy odkaz na stránku s detailnejšími informáciami.

anonym_a6192d
Dnes o 19:51

Zeny, ja mam pausal za 12€ a realne tcomu nic neminiem, volam cez wa z domacej wifiny a ani im nenapadlo dat mi nejake data, ked nic neprevolam...(obcas odpoviem na sms) Taka blba otazka, nemoze byt sim.ka bezprizorna, musi patrit pod operatora, ja neviem keby som kupila tesco kupon musim byt v tesco systeme....atd...mala som Easy a chcem to spat, je nieco podobne Easy,nepravidelne nabijanie podla potreby, dala som sa ukecat na toto, Chyba! 😅

anonym_f7264d
Dnes o 19:59
@anonym_a6192d

Zeny, ja mam pausal za 12€ a realne tcomu nic neminiem, volam cez wa z domacej wifiny a ani im nenapadlo dat mi nejake data, ked nic neprevolam...(obcas odpoviem na sms) Taka blba otazka, nemoze byt sim.ka bezprizorna, musi patrit pod operatora, ja neviem keby som kupila tesco kupon musim byt v tesco systeme....atd...mala som Easy a chcem to spat, je nieco podobne Easy,nepravidelne nabijanie podla potreby, dala som sa ukecat na toto, Chyba! 😅

@anonym_a6192d presuň si SIM kartu na Juro, fyzicky ostane tá istá Telekom karta aj sieť, a raz za 12 mesiacov treba dobiť kredit za 5€ aby ti ostala funkčná.
Cena za volania je na obrázku.

anonym_f7264d
Dnes o 20:03
@anonym_a6192d

@anonym_a6192d ty si najlepší zákazník, čo nič nespotrebuje len platí, boli by hlúpy ti niečo ponúkať čo by si aj reálne minula, takto majú od teba peniaze "za nič"

babydesire
Dnes o 21:54

@anonym_autor ja som bola v t-mobile,,potom som presla do O2,,raz takto pred rokom pred Vianocami mi zavolali s vyhodnou ponukou zo 4ky..a ja idiot som presla..olutovala som to velmi rychlo, no pre usetrenie z rod.rozpoctu som vydrzala 1rok a vratila sa k O2..radsej si priplatim, ale mam vsetko co potrebujem..a navyse,,tie ich stupidne reklamy mo lezu na nervy..takto cielia na pubertiakov?trapne, ubohe, vulgarne a antivychovne