icon

Aké smart hodinky odporúčate pre produkty od Apple?

3. mar 2026

Ahojte chcem sa informovat poradit kedze zvazujem kupu smartwatch ktore su podla vas naj cena vykon tak aby sa dali sparovat s 🍎?

nattyond
3. mar 2026

Ak na šport, tak Garmin.

anonym_170821
3. mar 2026

na sport Garmin su top a to mam cely Apple ekosystem, mala som aj applewatch ale na garminy sa nechytaju

anonym_66068d
3. mar 2026

samrt hodinky je siroky pojem- co od nich chces ..aky sport preferujes.. ci len neake na okrasu? aky telefon mas ....

autor
3. mar 2026

V podstate sa sportu moc nevenujem take aby sledovali spanok kroky stres tlak a raketo veci ab som mohla primat hovory ked tak garminy som pozerala len neviem ktory typ je naj

markusrasford
3. mar 2026

@anonym_autor Samsung galaxy 5

thereisabear
3. mar 2026

Len pozor, prijímať hovory môžeš len keď je telefón v dosahu bluetooth, čiže neďaleko. Potom sú také, drahšie, kde máš e-sim a dá sa telefonovať aj bez mobilu.

minenkaa
3. mar 2026

Este nápis cenu lebo to je tiež široký pojem

autor
3. mar 2026
@markusrasford

@anonym_autor Samsung galaxy 5

@markusrasford mam jablko tie sa nedaju sparovat dostala som od muza samsung a musela som ich predat neslo to

autor
3. mar 2026
@minenkaa

Este nápis cenu lebo to je tiež široký pojem

@minenkaa tak ab bola dobra cena aj vykon ak mate niaky tip kludne napiste ja kuknem a potom zvazim co je to ok alebo ne

minenkaa
3. mar 2026

https://inteligentne-hodinky.heureka.sk/huawei-...
Ja mám tieto hodinky a telefón 🍎 a v pohode spolu fungujú
Inak merajú uplne úžasne tlak

anonym_66068d
3. mar 2026

tak ak mas apple phone kup aj od nich hodinky ... v podstate na to co si vymenovala ti uplne stacia ... garmin su skvele ale na sport ,ale to ty nepotrebujes

petamich
3. mar 2026

Ak nepotrebujes hodinky na sport v zmysle, ze si rekreacny sportovec tak k iPhone za mna urcite Apple watch. Ja mam Apple watch a Garmin, Garmin treba overit, ci podporuju aj hovory, lebo vacsina vies prijat/odmietnut hovor ale nevies "telefonovat" a pre mna tym padom bez pridanej hodnoty, lebo casto vyuzivam, ze mam tasku, kabelku, dieta, neviem, kde mam telefon, tak prijmem hovor a poviem manzelovi, ze idem alebo ano/nie, mozes 🙂.

Mozno by sme lepsie poradili, ak by si povedala rozpocet.

anonym_013553
3. mar 2026

Ja mám Huawei Watch GT 5 a som veľmi spokojna. Mám iphone a v pohode som ich sparovala, chodia mi na ne notifikacie aj dobre trackuju kroky, tep, spánok.. a vyzerajú dobre

zdenkatv3
4. mar 2026

zalezi aj od toho, ake mas poziadavky a na co vsetko sa maju vyuzivat. ja som kupovala carneo a uplne super su 🙂

minenkaa
4. mar 2026
@zdenkatv3

zalezi aj od toho, ake mas poziadavky a na co vsetko sa maju vyuzivat. ja som kupovala carneo a uplne super su 🙂

@zdenkatv3 ale veď to napisala

ivanztt
4. mar 2026

Ak nechces jablckove digitalky, Tak pozri vyrobky od Xiaomi alebo Huawei. A uz si vyber podla ceny a ktore sati pacia. Splnia to co pozadujes

richard_polak
4. mar 2026

Garmin cena/výdrž. Mal som aj Apple watch ale nabíjať každý deň ma omrzelo.
Garmin na šport a aj klasické nosenie TOP 🙂

autor
4. mar 2026
@ivanztt

Ak nechces jablckove digitalky, Tak pozri vyrobky od Xiaomi alebo Huawei. A uz si vyber podla ceny a ktore sati pacia. Splnia to co pozadujes

@ivanztt pojde to v pohode sparovat neni s tym problem ?

donba
4. mar 2026
@anonym_autor

V podstate sa sportu moc nevenujem take aby sledovali spanok kroky stres tlak a raketo veci ab som mohla primat hovory ked tak garminy som pozerala len neviem ktory typ je naj

@anonym_autor mal som možnosť vyskúšať niekoľko značiek Samsung,Huawei,Garmin a Garmin sú top ale poslať tvojich potrieb asi zbytočne nakoľko asi základné modely nemajú možnosť primát hovory. Podľa toho čo píšeš by som ti odporučil Huawei, dajú sa primát hovory,notifikácie,merania,myslím že aj menštruačný cyklus. Jednoduchá a prehľadná aplikácia a dlhá výdrž batérie na jedno nabitie akurát neviem čo na inú značku povie tvoje 🍎 viem že dávnejšie malí problém s podporou iných značiek ako 🍎

donba
4. mar 2026

@anonym_autor skúste si pozrieť Huawei watch fit 4 pro mali by spĺňať vaše požiadavky, dizajn podobný Apple watch batéria vydrží cca 7 dní a dajú sa kúpiť za cca 180€