icon

Ako riešiť problém s Dolce Gusto kávovarom?

Dnes o 17:21

Dobrý deň, ako by ste postupovali vy? V decembri 2024 som kúpila kávovar Dolce Gusto, nebol drahý, stal cca. 80 eur. OD začiatku sa mi zdalo, že bol nejaký veľmi hlučný, plus začal pred pol rokom tiecť občas, ale nič strašné. Dnes však odišiel do večných lovíšť. Pravdou je, že som ho odvápńovala asi iba 3x za celý čas. Čiže nestarala som sa tak, ako by som mala. Teoreticky je v záruke, čiže môžem ho odniesť, ale na vyjadrenie majú 30 dní a myslím, že to zamietnu. Nejako sa nakláňam ku kúpe nového. Ale neviem. Reklamovať a čakať? Či kúpiť?

anonym_ec8ddf
Dnes o 17:26

Fakty:

-Dolce Gusto je kavovar najnizsej triedy(pouziva vyhradne kapsule co obmedzuje...)
-ak si ho kupila v decembri 2024, vycisti ho a sup s dokladom na reklamaciu(->12/2026)
-novy Dolce Gusto by som uz nekupoval, radsej si dosporil na kvalitnejsi De'Longhi

Tu niet o com, posli mi ho aj s dokladom a ja si ho rad vyreklamujem, 80€ v hrsti😉

vikusjk
Dnes o 17:42

@anonym_autor kupovat novy budes tak ci tak, tak preco neskusit tento vyreklamovat, ked je este v zaruke? nemas co stratit, ak ti to zamietnu, tak zamietnu. Aj tak ho len vyhodis...

autor
Dnes o 17:47
@vikusjk

@anonym_autor kupovat novy budes tak ci tak, tak preco neskusit tento vyreklamovat, ked je este v zaruke? nemas co stratit, ak ti to zamietnu, tak zamietnu. Aj tak ho len vyhodis...

@vikusjk no a ten mesiac budem co robit? Kavu pijem kazdy den.

anonym_22d2d4
Dnes o 17:47
@anonym_autor

@anonym_autor kúp si inú novú

anonym_ec8ddf
Dnes o 18:22
@anonym_autor

@anonym_autor sprav si zalievanu

autor
Dnes o 18:28
@anonym_ec8ddf

@anonym_autor sprav si zalievanu

@anonym_ec8ddf nepijem zalievanú kávu.