icon

Ako vybrať vonkajšie kamery podľa kritérií?

23. feb 2026

Ahojte. Zvažujeme kúpu vonkajších kamier na dom. Aké kritériá sledovať? Prípadne viete odporučiť nejaké konkrétne? Je ich také množstvo, že ozaj neviem ktoré vybrať. Myslím si, že nie vždy platí vysoká cena=vysoká kvalita, takže niečo v rozumnej prijateľnej cene. Možno 300-500€? Neviem naozaj. Ďakujem za každú radu

anonym_5bd32c
23. feb 2026

Reolinky sa mi pozdávajú, môžeš si nahrávať záznam aj lokálne mimo SD karty, alebo na net, pri Tapo musíš platiť predplatné za cloud.
Pozeral som Tapo cez aplikáciu v mobile, po čase napísalo že dlho pozerám pri Reolinku to neurobilo.

autor
23. feb 2026
@anonym_5bd32c

Reolinky sa mi pozdávajú, môžeš si nahrávať záznam aj lokálne mimo SD karty, alebo na net, pri Tapo musíš platiť predplatné za cloud.
Pozeral som Tapo cez aplikáciu v mobile, po čase napísalo že dlho pozerám pri Reolinku to neurobilo.

@anonym_5bd32c tapo sme mali vnútorné a nebola som s nimi veľmi spokojná. Skúsim pozrieť tie Reolink

maddie1711
23. feb 2026

Zalezi či chceš samostatne kamery alebo kamerové systémy. Ak kamery ja som maximálne spokojná už roky rokuce s kamerami arenti (niektoré používame na solar, niektoré idú zo zdroja) nemala som s nimi nikdy problém, je tam celkom pokročilé nastavenie, nevypadavaju, nemrznu, obraz pekný aj v noci (pri pohybe osoby farebný), aplikácia v slovencine(alebo cz).