icon

Aký smartfón vlastníte okrem iPhone a vyhovuje vám?

6. feb 2026

Len pre zvedavosť. Aký smartfón okrem iphone vlastníte a vyhovuje vám? Čo sa týka fotoaparátu výdrže batérie atď môžete mi popísať všetky plusy aj mínusy ďakujem.

anonym_5ef096
6. feb 2026

@anonym_autor

anonym_b43bcb
7. feb 2026

Vivo x 80 Lite...lacný a super 🫶

ariannazara
7. feb 2026

Samsung S23

13uzivatelka11
7. feb 2026

Super výdrž batérie majú honory. Ja mám k iPhonu honor magic Lite 7 a vydrží batéria dlho, ale musela by si si dokúpiť aj výkonnejšiu nabíjačku, tie obyčajné ho nabíjajú niekoľko hodín

vroni
7. feb 2026

Pixel. Nepatrí medzi vychytené ani lacné telefóny, ale mňa nadchýna.

sszuzu8
7. feb 2026

Galaxy z fold 6

anonym_4d2b9e
7. feb 2026

Mam iPhone 17 Pro Max, Samsung S25 Ultra, Oppo (foldable), Pixel a potom este nejake starsie. Za mna najvac mi vyhovuje Oppo, najkrajsie fotky, najlepsia AI integracia, najlepsia bateria 3 dni v pohode, fold...

Keby som mal spomenut v com su este niektore ine lepsie tak iPhone ma urcite lepsie video (zial fotky je daleko za Oppo) a Pixel ma otvorenejsi system viem si tam dat aj iny system, Samsung je dobry ale v nicom nevynika.

unbeholfen
7. feb 2026

@anonym_autor sonyericsson xperia a vyhovuje mi lebo je maličký. Aj iphone mám ten najmenší ešte použiteľný model.

unbeholfen
8. feb 2026

Som fanúšik malých smartfónov…
Vpravo je iPhone a vľavo tá xperia.

anonym_263dd9
4. mar 2026
@unbeholfen

Som fanúšik malých smartfónov…
Vpravo je iPhone a vľavo tá xperia.

@unbeholfen tu xperiu som mala, ale, bol od nej este lepsi, zabudla som ako sa volat, ten bol TOP

unbeholfen
4. mar 2026

Asi tipo. Ten som ešte minule zo srandy kúpil z pod ruky a chvílu používal ale vek je vek a úplne sa pokazil. Bola ešte xperia vivaz.