icon

IPhone 16 pro predná kamera - nekvalitné fotografie

28. feb 2026

Ahojte predná kamera na iphone 16 pro mi fotí strašne nekvalitno. Keď priblížim fotku tak je dosť rozostrená. Máte to tak aj vy alebo je teeba niečo nadstavit aby lepšie fotila? Zadná fotí dobre

anonym_407d6f
28. feb 2026

tak fot zadnou ...

autor
28. feb 2026
@anonym_407d6f

tak fot zadnou ...

@anonym_407d6f wow 🙂 že mi to nenapadlo 💀 keď chcem fotiť zadnou, na to mám profi foťák

anonym_407d6f
28. feb 2026
@anonym_autor

@anonym_407d6f wow 🙂 že mi to nenapadlo 💀 keď chcem fotiť zadnou, na to mám profi foťák

@anonym_autor a problem vyrieseny. 🙂

marca12
28. feb 2026
@anonym_autor

@anonym_autor Nepozerala si na youtube videa ako nastavit prednu kameru? Nedavno som aj na IG videla navod ako skvalitnit prednu kameru nastaveniami. Ale aj tam hovorilo,ze predna kamera nikdy nebude tak kvalitna ako zadna

autor
28. feb 2026
@marca12

@anonym_autor Nepozerala si na youtube videa ako nastavit prednu kameru? Nedavno som aj na IG videla navod ako skvalitnit prednu kameru nastaveniami. Ale aj tam hovorilo,ze predna kamera nikdy nebude tak kvalitna ako zadna

@marca12 nie nesledovala som nič ale skúsim ďakujem. Hej ti je mi jasne že nebude ako zadná, len sa mi nezdá tá kvalita.