Ktorý iPhone by ste odporučili na upgrade z iPhone 11?
Ahojte chcem si kúpiť nový Iphone momentálne mám Iphone 11 a chcem ísť no novší model ktorý poradíte?
Ďakujem.
Zalezi na rozpocte, ak je obmedzeny, Osobne by som isla do 14 pro (ja este do max lebo mam rada tehly a mam 11 pro max, krory odide s prichodom leta) fotky mam uzasne a so 14 pro max budu uplne nadherne
samozrejme vsetko ide cez penazenku, ale 11 nahradzat 13- 14 je poriadna hlupost. mas skodu 105 ktora je uz zhnita a oni ti v dnesnej dobe radia kupit si skodu 120 ??? cele zle. pokial nemas na 16- 17 tak dosetri a potom si kup.
samozrejme iphone ( pro ) je velky bonus ale nakoniec su to tvoje peniaze, tak si kup co chces a potom neplac.
Ja som išla z 11 Pro rovno na 16 Pro.. a keby mi deti neutopili Face id ešte ostanem pri ňom. Ten mobil nato že už mal 5 rokov bol stále dobrý.
samozrejme vsetko ide cez penazenku, ale 11 nahradzat 13- 14 je poriadna hlupost. mas skodu 105 ktora je uz zhnita a oni ti v dnesnej dobe radia kupit si skodu 120 ??? cele zle. pokial nemas na 16- 17 tak dosetri a potom si kup.
samozrejme iphone ( pro ) je velky bonus ale nakoniec su to tvoje peniaze, tak si kup co chces a potom neplac.
@frflos_nespokojny tak osobne po iPhone 14 pro už nemám pocit, že by boli výrazne zmeny. Za mňa bol peak 13 pro, výrazná zmena oproti 12ke a predošlým verziám a odvtedy ide hore výkon vždy o pár % čo bežný užívateľ ani nepostrehne. Iba pár youtuberov a streamerov ocenili full HD kameru na poslednom iPhone, inak za tie peniaze, čo ja viem…
A ešte jedna vec, ja som prechádzal z Xka na 13 a bol som strašne sklamaný 😀 fakt žiadne zmeny, ale potom som sa dostal k 13 pro a ten rozdiel v kamere a výkone je výrazný
@frflos_nespokojny tak osobne po iPhone 14 pro už nemám pocit, že by boli výrazne zmeny. Za mňa bol peak 13 pro, výrazná zmena oproti 12ke a predošlým verziám a odvtedy ide hore výkon vždy o pár % čo bežný užívateľ ani nepostrehne. Iba pár youtuberov a streamerov ocenili full HD kameru na poslednom iPhone, inak za tie peniaze, čo ja viem…
@matus229 treba si uvedomit, ze co nevidiet mame tu rok 2026 a co myslis podpora bude do nekonecna? kupovat staru sajtu nema ziadnu perspektivu a to uz je jedno aky vyrazny narast vo vykone, alebo obsluhe je
Minimalne 15, uz len kvoli usb-c nabijaniu. A sla by som do pro, tam este dorovnavaju novsie funkcionality.

Tak aký ti rozpočet pusti 🤷♀️ osobne by som už šla do pro rady kvôli fotaku.