Odporúčania na nové Apple hodinky pre elegantný i športový štýl
Zdravim,ktore hodinky by dte mi odporucili zo znacky apple? Nejaky novsi model s ktorym ste spokojne a aby som mohla nosit aj k sportovemu obleceniu aj k elegantnemu obleceniu.
@nelka09 apple hodinky a elegantné oblečenie k sebe nejde
@anonym_fe6847 Asi si este nevidela apple hodinky.
@anonym_03b768 asi ich vlastním. No za elegantný kúsok to nepovažujem ani zďaleka. 😀
@anonym_03b768 ktoré Apple hodinky sú podľa teba vhodné k elegantnému oblečeniu?
Maximálne otrasné keď si to niekto nechá na ruke a ide s tým na nejakú udalosť - čistá sedlač
@anonym_9b0285 @anonym_fe6847 Ze vy mate nejake silikonove remienky je vasa vec. Su aj remienky ktore su elegantne. Napriklad take hodinky v zlatom titane so zlatym milanskym tahom.
no, nie je to uplne vyhra, ale ked mas tie titanovu verziu (len ta cena). tie uz posobia celkom ok. Kazdopadne - je to stale fukcny doplnok. Na pracovne stretnutie, ok a na sport si prehodis naramok na silikonovy
@anonym_9b0285 @anonym_fe6847 Ze vy mate nejake silikonove remienky je vasa vec. Su aj remienky ktore su elegantne. Napriklad take hodinky v zlatom titane so zlatym milanskym tahom.
@anonym_03b768 nemám žiaden silikónový remienkom. Mám presne to čo píšeš len v striebre 😀 no keď dáš na apple watch hocičo, aj tak elegantne nebudú. Na akcie bud žiadne alebo obyč hodinky
Za mna ziadne hranate hodinky nie su vhodne k elegantnemu obleceniu, nech su aj diamantami vykladane. Mne sa ani s gulatym cifernikom smart hodinky velmi nehodia k elegancii, i ked je to za mna akceptovatelnejsie. Ked uz smart, tak hladaj tenky cifernik. Mat dvoje hodinky je uplne normalne.
Za mna ziadne hranate hodinky nie su vhodne k elegantnemu obleceniu, nech su aj diamantami vykladane. Mne sa ani s gulatym cifernikom smart hodinky velmi nehodia k elegancii, i ked je to za mna akceptovatelnejsie. Ked uz smart, tak hladaj tenky cifernik. Mat dvoje hodinky je uplne normalne.
@anonym_44e7b6 tiez som si myslela ale male cartiere panthere s diamantmi su velmi elegantne
Ja som si kúpila ten kovový náramok. Mala som rose gold hodinky s rose gold náramkom a vyzerali super. teraz mám čierne s čiernym kovovým a nepôsobia až tak športovo. Keď k tomu dáš pekný elegatný náramok, tak to ide. Ale teda k plesovým šatám by som si ich samozrejme nedala.
@anonym_44e7b6 tiez som si myslela ale male cartiere panthere s diamantmi su velmi elegantne
@anonym_d834c0 no povedzme, ze moze byt 🙂 ale toto nie su smart, ci sa mylim?
@anonym_d834c0 no povedzme, ze moze byt 🙂 ale toto nie su smart, ci sa mylim?
@anonym_44e7b6 nie;)

@nelka09 apple hodinky a elegantné oblečenie k sebe nejde